Törende fotoğraf krizi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın rahatsızlığı nedeniyle Beştepe'den bağlantı yaparak açtığı Akkuyu Nükleer Güç Santrali açılış töreninde fotoğraf krizi yaşandı. MHP lider Bahçeli'nin HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcoğlu ile fotoğraf vermek istememesi üzerine Yapıcıoğlu'nun açılışa katılmadığı öne sürüldü.
Onur Çetinkaya
|
28 Nisan 2023, Cuma - 09:49
Törende fotoğraf krizi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Akkuyu Nükleer Güç Santrali İlk Nükleer Yakıt Getirme Töreni'ne canlı bağlantı ile katıldı.

Açılışa Beştepe'den katılan diğer isimler ise; Büyük Birlik Başkanı Mustafa Destici, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Demokratik Sol Parti Genel Başkanı Önder Aksakal oldu.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan ise İstanbul'da partisinin seçim koordinasyon merkezinin açılışına katıldığı için törende yer almadı.

Külliye'de fotoğraf krizi 

Beştepe'de gerçekleştirilen tören öncesinde fotoğraf krizi yaşandığı iddia edildi.

MHP lideri Devlet Bahçeli,  HÜDAPAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu'yla fotoğraf vermek istemedi. 

Zekeriya Yapıcıoğlu'nun Türk bayrağı ile söylemlerinden MHP cephesinin rahatsız olduğu, bu yüzden karar alındığı belirtildi.

MHP lider Bahçeli'nin bu nedenle HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcoğlu ile fotoğraf vermek istememesi üzerine Yapıcıoğlu'nun açılışa katılmadığı öne sürüldü.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2080285/torende-fotograf-krizi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.