MHP Ankara İl Başkanı Turgay Baştuğ'dan Ferhat Özcan'ın ölümüne ilişkin açıklama

MHP Ankara İl Başkanı Turgay Baştuğ, MHP eski yöneticisi Ferhat Özcan'ın MHP Pursaklar İlçe Başkanı Mehmet Ersin Ekinci tarafından öldürülmesine ilişkin "hadise siyasi nedenlerle vuku bulmuş bir vaka değildir. Merhum arkadaşımız Ferhat Özcan, iki yakın arkadaşın kişisel çatışması ve karşılıklı anlık öfkelerinin kurbanı olmuştur. " açıklamasında bulundu.
Ankara Masası
|
30 Nisan 2023, Pazar - 11:12
MHP Ankara İl Başkanı Turgay Baştuğ'dan Ferhat Özcan'ın ölümüne ilişkin açıklama

Ankara'nın Pursaklar ilçesinde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)  Ankara eski il yöneticisi Ferhat Özcan, MHP Pursaklar İlçe Başkanı Mehmet Ersin Ekinci tarafından gerçekleştirilen silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti.

Özcan'ın öldürülmesine ilişkin siyasi bir cinayet olduğu iddiaları ortaya atılırken, MHP Ankara İl Başkanı Turgay Baştuğ konuya ilişkin açıklama yaptı.

Baştuğ açıklamasına şu ifadeleri kullandı:

"Karşılıklı anlık öfkelerinin kurbanı olmuştur"

Pursaklar ilçemizde son derece üzüntü verici bir hadise meydana gelmiştir.
Geçmişte partimiz kademelerinde görev yapmış bir arkadaşımız, kendisininde yakın arkadaşı olan Pursaklar İlçe Başkanımızla girdiği tartışma sonucu hayatını kaybetmiştir.

Hadise emniyet güçleri tarafından her boyutuyla soruşturulmaktadır.
Bilinmesini isteriz ki bu üzücü hadise siyasi nedenlerle vuku bulmuş bir vaka değildir. Merhum arkadaşımız Ferhat Özcan, iki yakın arkadaşın kişisel çatışması ve karşılıklı anlık öfkelerinin kurbanı olmuştur. Bundan dolayı çok üzgünüz, zira insan hayatının kutsallığına inanan bir kültürün sahibiyiz.

Genel Merkezimiz tarafından Pursaklar İlçe Başkanlığımız feshedilmiştir. Bu itibarla, müessif olayda hayatını kaybeden Merhum Ferhat Özcan'a Allah'tan rahmet diliyor, ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileklerimizi iletiyoruz.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2080516/mhp-ankara-il-baskani-turgay-bastugdan-ferhat-ozcanin-olumune-iliskin-aciklama
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.