Muharrem İnce: ''Kirli dilinizi de kirli siyasetinizi de yerle yeksan edeceğiz''

Muharrem İnce, "Gizli AKP’li olduğuna, parti kurmak için, aday olmak için AKP’den rüşvet aldığına, kirli hesapların içinde olduğuna inandığınız bir kişiyi 2018 yılında Cumhurbaşkanı olsun diye desteklediniz öyle mi? Bunları yayanlara ve bunlara inananlara hakkımı helal etmiyorum. kirli dilinizi de kirli siyasetinizi de yerle yeksan edeceğiz." ifadelerini kullandı.
Ecem Çetin
|
03 Mayıs 2023, Çarşamba - 09:42
Muharrem İnce: ''Kirli dilinizi de kirli siyasetinizi de yerle yeksan edeceğiz''

Memleket Partisi Genel Başkanı ve 13. cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yaptı.

İnce, kendisi hakkındaki iddiaları yayanlara ve bunlara inanlara hakkını helal etmediğini söyledi. 

"Yerle yeksan edeceğiz"

Muharrem İnce, şu ifadeleri kullandı;

"Gizli AKP’li olduğuna, parti kurmak için, aday olmak için AKP’den rüşvet aldığına, kirli hesapların içinde olduğuna, kaseti olduğu için adaylıktan çekilmediğine inandığınız bir kişiyi 2018 yılında Cumhurbaşkanı olsun diye desteklediniz öyle mi?
Bunları uyduran ve yayan hesapların FETÖ’cü ve PKK’lı hesaplar olduğu gün gibi ortadayken bunları yayanlara ve bunlara inananlara hakkımı helal etmiyorum.
Ben kendimi; pırıl pırıl, tertemiz, cesur yürekli Atatürk’ün gençlerine emanet ettim. Koca bir dip dalga geliyor, kirli dilinizi de kirli siyasetinizi de yerle yeksan edeceğiz." 

http://www.ankaramasasi.com/haber/2080854/muharrem-ince-kirli-dilinizi-de-kirli-siyasetinizi-de-yerle-yeksan-edecegiz
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.