Mansur Yavaş'tan Süleyman Soylu'ya yanıt!

Mansur Yavaş, kendisi hakkında video paylaşan Süleyman Soylu'ya yanıt verdi. Yavaş, "Makamınız video keserek trollük yapılacak bir makam değildir. Siz gittikten sonra İHA’lar, SİHA’lar ve gemiler yalnızca milletin emaneti olacak" dedi.
Ecem Çetin
|
05 Mayıs 2023, Cuma - 09:29
Mansur Yavaş'tan Süleyman Soylu'ya yanıt!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sosyal medya hesabından Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ' Milli Savunma Sanayii.' başlığı ile paylaştığı vidosunu alıntılayarak Millet İttifakı cumhurbaşkanı yardımcısı adayı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı (ABB) Mansur Yavaş hakkında 13 saniyelik bir video paylaştı

Soylu’nun paylaştığı videoda, Yavaş’ın "İHA/SİHA lafı da duymayacaksınız. Anadolu Gemisi şimdi İzmir’e geldi, ayın 15’inden sonra gidecek" sözleri yer aldı.

"Siz gittikten sonra İHA’lar, SİHA’lar ve gemiler  yalnızca milletin emaneti olacak"

Mansur Yavaş, sosyal medya hesabından Süleyman Soylu'ya yanıt verdi. İlgili videonun uzun halini paylaşan Yavaş, şu ifadeleri kullandı;

"Sayın @suleymansoylu, Makamınız video keserek trollük yapılacak bir makam değildir. Devlet adamlığı ciddiyet ve dürüstlük gerektirir. Siz gittikten sonra İHA’lar, SİHA’lar ve gemiler; babasının malı gibi kullananların değil, yalnızca milletin emaneti olacak."

http://www.ankaramasasi.com/haber/2081105/mansur-yavastan-suleyman-soyluya-yanit
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.