Yaşar Neslihanoğlu'ndan 'çizme' polemiği ile ilgili açıklama

Dün akşam saatlerinde Akyurt'ta yaşanan sel felaketinde durum değerlendirmesi yapmak üzere bir araya gelen Mansur Yavaş ve Süleyman Soylu üzerinden başlayan çizme polemiği ile ilgili ABB CHP Grup Başkanvekili Yaşar Neslihanoğlu, "İçişleri Bakanımız ile Mansur Başkanımızın bir fotoğrafı konuşuluyor. Başka Belediye Başkanlarımız da orada onlarında ayaklarında çizme yok. Onlarda mı hiç bir şey yapmadı? Bunu mu demek istiyorsunuz. İnsanın orada bir şey yaptığını göstermesi için çizmeli mi olması gerekiyor." dedi.
Ecem Çetin
|
13 Haziran 2022, Pazartesi - 19:09
Yaşar Neslihanoğlu'ndan 'çizme' polemiği ile ilgili açıklama

Dün akşam Akyurt'ta İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş il genelinde sağanakların ardından yaşanan afeti değerlendirmek için bir araya geldi.

Görüşmede sırasında çekilen Süleyman Soylu'nun ıslak pantolon ve çizmeli hali,  Mansur Yavaş'ın ise resmi kıyafeti sosyal medyada tartışma konusu oldu.

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Grup Başkanvekili Yaşar Neslihanoğlu  ABB Meclis toplantısında gündemdeki çizme polemiği ile ilgili açıklama yaptı. 

"Böyle ucuz şeyler üzerinden demagoji yapmayalım"

Neslihanoğlu, "İçişleri Bakanımız ile Mansur Başkanımızın bir fotoğrafı konuşuluyor. O fotoğraflara geniş çerçeveden bakmak lazım. Sayın valimiz orada, Pursaklar Belediye Başkanımız orada, Kalecik Belediye Başkanımız orada, Çubuk Belediye Başkanımız orada onlarında ayaklarında çizme yok. Onlarda mı hiç bir şey yapmadı? Bunu mu demek istiyorsunuz. İnsanın orada bir şey yaptığını göstermesi için çizmeli mi olması gerekiyor. Böyle ucuz şeyler üzerinden demagoji yapmayalım" ifadelerini kullandı.

" Olağanüstü şartlar burada birlik olma zamanları"

"Sayın bakanımız orada o yağışın olduğu gün polis akademisini ziyarete gitmiş o esnada sel olayı meydana gelmiş" diyen Neslihanoğlu "Akyurt Belediyesinde, Mansur başkanımızla gittiğinde orada karşılaşmışlar ve orada bir durum değerlendirmesi yapmışlar. Ne yapılabilir? Bütün birimler ne yapabilir? Ne gibi bir eksikliklerle ilgili ne çözüm bulunabilir. Sonuçta oraya 131 araç ve 500 personel ile Büyükşehir Belediyesi dün akşam müdahale etti. Olağanüstü şartlar burada birlik olma zamanları... Orada ayağında çizme yok diye eleştirmemek lazım. Bunlar gerçekten yanlış." şeklinde konuştu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1574362/yasar-neslihanoglundan-cizme-polemigi-ile-ilgili-aciklama
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.