Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu Bolu'dan seslendi

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı ve Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Bolu'da vatandaşlara hitap etti. Erzurum'da yaşanan olaylara değinen Kılıçdaroğlu, "Taşla sopayla işimiz yok" dedi.
Onur Çetinkaya
|
09 Mayıs 2023, Salı - 14:10
Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu Bolu'dan seslendi

2023 seçimlerine artık 5 gün kaldı... Vatandaşlar pazar günü sandığa gidecek. 

Cumhurbaşkanlığı ve 28. dönem milletvekili seçimleri öncesi parti liderleri, adaylar halkın nabzını tutmaya devam ediyor.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı ve Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Bolu'da vatandaşlarla buluştu. 

Konuşmasında ilk kez sandığa gidip oy kullanacak gençlere seslenen Kılıçdaroğlu,
"Türkiye'nin kaderini siz değiştireceksiniz. Sandığa gidin otoriter yönetimi değiştirin. " dedi.

"Taşla sopayla işimiz yok"

Erzurum'da İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na yönelik taşlı saldırı girişimine değinen Kılıçdaroğlu,  "Taşla sopayla işimiz yok, o korkakların işidir. " açıklamasını yaptı. 

Sözlerine," Birilerinin değil 85 milyonun cumhurbaşkanı olacağım diyen Kılıçdaroğlu, "Herkesin kimliğine inancına yaşam tarzına saygı duyacağım. "  ifadelerini kullandı. 

"Birilerinin kapılarında para dilenmeyeceğiz"

Artık yeni bir dönem, kutuplaşmaya kavgaya son vermemiz lazım diye seslenen Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, "Türkiye'nin büyümesi, kalkınması lazım. Birlikte ve beraber, huzur içinde yaşamamız lazım.  Bu tabloyu tersine çevireceğiz. Birilerinin kapılarında para dilenmeyeceğiz. Bu ülkede hiçbir vatandaşın yüzünü yere eğdirmeyeceğiz." diye konuştu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2081558/cumhurbaskani-adayi-kilicdaroglu-boludan-seslendi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.