Otomobilin çarptığı motosikletli metrelerce havaya uçtu

Ordu ilinin Ünye ilçesinde otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu yaşanan trafik kazasında motosiklet sürücüsü ağır yaralandı. Motosiklet sürücüsünün havaya uçtuğu o anlar yakında bulunan bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından kayıt altına alındı.
Mevlüt Peker
|
14 Mayıs 2023, Pazar - 00:55
Otomobilin çarptığı motosikletli metrelerce havaya uçtu

Ünye ilçesine bağlı Liseler Mahallesi Akkuş-Niksar Caddesi'nde meydana gelen trafik kazasında, bir motosiklet ile otomobil çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü ağır yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, 52 ADC 695 plakalı motosikleti kullanan Murşit D., dönüş yapmaya çalıştığı sırada aynı şeritte ilerleyen 52 LB 937 plakalı otomobil ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü havada metrelerce uçarak yola savruldu. 

Olayı gören çevredekilerin ihbarı üzerine sağlık ekipleri hızla olay yerine sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından motosiklet sürücüsü Ünye Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yaralının durumunun ağır olduğu belirtilirken, kaza anı bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı. Yetkililer olayın ayrıntılarını belirlemek ve sorumluları tespit etmek amacıyla çalışmalarını sürdürüyor.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2082062/otomobilin-carptigi-motosikletli-metrelerce-havaya-uctu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.