Ali İhsan Yavuz "Milli irade sandığa yansıdı"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz " Milli irade sandığa yansıdı. Sonuçların açıklanmasını bekliyoruz. Açık ara öndeyiz" dedi. Yavuz, Millet İttifakı'nda bir panik havası olduğunu söyledi.
Ankara Masası
|
14 Mayıs 2023, Pazar - 21:50
Ali İhsan Yavuz "Milli irade sandığa yansıdı"

AK Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz parti genel merkezinde seçim sürecine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Yavuz açıklamalarında şu ifadeleri kullandı:

"Aslında oylar kullanıldı. Seçim güvenliği anlamında bir sorun olmadığını hepimiz söylüyoruz. Bir kısım hatalar olsa bile sistemin doğru çalıştığı bütün partilerin sandık kurulu üyelerinin, itiraza yetkili kişilerinin olduğunu biliyoruz.

İlçe seçim kurullarında partilerin üyeleri, temsilcileri var. Birleştirme tutanaklarında parti müşahitlerinin de gözlemci olmalarının mümkün olduklarını biliyoruz.

Açıkçası panik havası içinde kurumları suçlamanın bir anlamı yok. Madem aylardır önlem alıyorsunuz sandıkta. O zaman bir öngörünüz olmanız gerekir. Kurumları suçlamadan çıkmalısınız.

Hepsinden öte bizi bağlayacak olan, herkesi bağlayacak olan ıslak imzalı sandık seçim tutanaklarının ilçe seçim kuruluna yansıtılması, birleştirme tutanakları ile birlikte gerçeğin ortaya çıkmasıdır.

Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinde açık ara öndeyiz"

http://www.ankaramasasi.com/haber/2082174/ali-ihsan-yavuz-milli-irade-sandiga-yansidi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.