Ali Babacan: 28 Mayıs'ta tüm Türkiye kazanacak

14 Mayıs seçimlerini değerlendiren DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, "28 Mayıs'ta tüm Türkiye kazanacak. Ülkemizi özgürlükle, adaletle, zenginlikle, huzurla ve tam demokrasiyle taçlandıracağız." ifadelerini kullandı.
Mevlüt Peker
|
15 Mayıs 2023, Pazartesi - 23:14
Ali Babacan: 28 Mayıs'ta tüm Türkiye kazanacak

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, sosyal medya platformu Twitter’daki @alibabacan onaylı hesabından videolu açıklama yaparak, 14 Mayıs seçimlerinin Türkiye’nin siyasi tarihine damga vuran çok değerli bir demokrasi yarışına sahne olduğunun altını çizdi.

Partililere ve seçimlerde görev alan sandık müşahitlerine teşekkür eden Ali Babacan, seçimin ikinci tura kaldığını, 13 gün sonra aynı heyecan ve kararlılıkla sandık başına gideceklerini belirterek, "28 Mayıs seçimlerinin şimdiden ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

İlk turda Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na oy vermeyen vatandaşları da dinleyeceklerini kaydeden Ali Babacan, "Bu yolda Kemal Kılıçdaroğlu'nu bir an dahi yalnız bırakmayacağız. Yan yana, omuz omuza birlikte yürüyeceğiz. Endişeye mahal yok. Milletimiz her zaman demokrasiyi sandıkla güçlendirmiştir, yine güçlendirecektir. 28 Mayıs akşamı Sayın Kılıçdaroğlu inşallah 13. cumhurbaşkanımız olacaktır." ifadelerini kullandı.

Meclise girecek 600 milletvekilini tebriklerini ileten Ali Babacan, seçim kampanyasını huzur ve barış içinde geçirmeyi temenni etti.

İlk günkü heyecanla tempoyu daha da artıracaklarını belirten Ali Babacan, "Biz hangi partiye, hangi cumhurbaşkanı adayına oy verirse versin bir arada yaşayan insanlarız. Ülkemizin gücüne, halkımızın birlikteliğine inanan insanlarız. Bu güçle çalışacağız." değerlendirmesinde bulundu.

28 Mayıs'ta oy farkının kapanacağını savunan Ali Babacan, "28 Mayıs'ta tüm Türkiye kazanacak. Ülkemizi özgürlükle, adaletle, zenginlikle, huzurla ve tam demokrasiyle taçlandıracağız." açıklamasında bulundu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2082326/ali-babacan-28-mayista-tum-turkiye-kazanacak
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.