Kılıçdaroğlu, "Vatanını seven sandığa gelsin"

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı ve Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, ikinci tur seçimleri için konuştu. Seçmen için sandık çağrısı yapan Kılıçdaroğlu, "Vatanını seven sandığa gelsin, biz bu vatanı sokakta bulmadık." dedi.
Onur Çetinkaya
|
17 Mayıs 2023, Çarşamba - 15:39
Kılıçdaroğlu, "Vatanını seven sandığa gelsin"

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı ve Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan yeni bir video geldi.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Kılıçdaroğlu, sandık çağrısında bulundu.

Sınırın namus olduğunu söyleyen Kılıçdaroğlu, "Namusumuzu korumaktan aciz, her gün akın akın damarlarımıza sızan bu başıbozuk insan selini seyreden, yarın bir gün 10 milyondan 30 milyona çıkıp bekamızı tehdit edecek bu mülteci akını karşısında ithal oy ümidi uğruna kılını kımıldatmayanlara vatanımızı bırakmayacağız." ifadelerine yer verdi. 

"Çakma dünya liderine vatanımızı bırakmayacağız"

Cumhurbaşkanı yarışında rakibi Recep Tayyip Erdoğan'ı eleştiren Kılıçdaroğlu, " Daha düne kadar BOP'un eşbaşkanı olan, şimdilerde ise kapısında elpençe divan durduğu Rusya'nın güdümüne giren çakma dünya liderine vatanımızı bırakmayacağız." dedi.

Konuşmasında gençlere seslenen Millet İttifakı adayı, "Vatanını seven sandığa gelsin. Bu vatanın gerçek sevdalıları, bedel ödeyenler, türlü yalanlarla, yanlış algılarla, sureti muhalefetten görünenlerle sizi oyalamak istiyorlar. Ve siz gençler, ayağa kalkın." açıklamasını yaptı. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/2082536/kilicdaroglu-vatanini-seven-sandiga-gelsin
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.