Cenk Ergün kimdir?

Galatasaray Spor Kulübü'nün futbol direktörü Cenk Ergün kimdir? Kamera Spor Reklamcılık Türkiye Futbol Federasyonu için reklam ve sponsorluk pazarlaması ve A Milli Futbol Takımı özel maç organizasyonları yapmış olan Cenk Ergün nereli, kaç yaşında?
Suat Mutlu
|
20 Mayıs 2023, Cumartesi - 12:19
Cenk Ergün kimdir?

Cenk Ergün, 1974'te Bursa'da dünyaya gelmiştir. Ergün, eğitimini Koç Üniversitesi  İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Ekonomi Bölümünü tamamlayarak mezun oldu. 

Cenk Ergün, eğitiminin ardından 2000 yılında 3 yıl süreyle  Kamera Spor Reklamcılık A.Ş.’de Türkiye Futbol Federasyonu için reklam ve sponsorluk pazarlaması ve A Milli Futbol Takımı özel maç organizasyonları düzenlemiştir. Daha sonra Ergün, 2003 yılında yine 3 yıl boyunca  Trabzonspor Sportif şirketinde Genel Müdür Yardımcılığında bulundu.

Cenk Ergün, 2006 yılında  Galatasaray Sportif Şirketinde Özel Projeler Sorumlusu olarak görev yaptıktan sonra 2008-2015 arasında   A Takım İdari Menajerliği ve ardından 2018 yılına kadar da Galatasaray Spor Kulübü'nün futbol direktörü olarak görev aldı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2082897/cenk-ergun-kimdir
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.