Ankara Valiliğinden kuvvetli yağış uyarısı

Ankara Valiliği, şehrin güney ilçelerinde öğleden sonra gök gürültülü kuvvetli yağışın etkili olacağını bildirdi. Açıklama vatandaşlar dikkatli ve tedbirli olmaları konularında uyarıldı.
Ankara Masası
|
23 Mayıs 2023, Salı - 14:16
Ankara Valiliğinden kuvvetli yağış uyarısı

Ankara'da günlerdir etkili olan kuvvet yağış bugünde kendisini gösterecek.

Valilik, Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan bilgilere öğle saatlerinden itibaren özellikle güney ilçeleri olmak üzere gök gürültülü kuvvetli yağışın beklendiğini bildirdi.

Valilikten yapılan açıklamada, "Meteoroloji Genel Müdürlüğü analiz, tahmin ve verilerine göre; bugün öğle saatlerinden itibaren Ankara'da güney ilçeler başta olmak üzere yerel kuvvetli gök gürültülü sağanak beklendiğinden sel, su baskını, yıldırım düşmesi, ulaşımda aksamalar, kuvvetli rüzgar, yer yer dolu yağışı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır" denildi.

ABB: "Teyakkuz halindeyiz"

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) de vatandaşları uyarırken şu açıklamada bulundu:

"Yapılan son meteorolojik değerlendirmelere göre, bugün öğle saatlerinden itibaren yerel kuvvetli yağışların gerçekleşeceği tahmin edilmektedir.

Ankara Büyükşehir Belediyesi ekipleri teyakkuz halinde olup vatandaşlarımızın da yağışın olumsuz etkilerine karşı dikkatli ve tedbirli olmalarını rica ederiz."

http://www.ankaramasasi.com/haber/2083253/ankara-valiliginden-kuvvetli-yagis-uyarisi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.