İstanbul'da çocuk istismarı

İstanbul'un Bağcılar'da 12 yaşındaki çocuğu istismar eden mahallenin sucusu Metin Şenay'ın dükkanında “Söz dinle”, “Kesinlikle bağırma, “Konuşurken fısıltıyla konuş” gibi yazılar yazdığı belirlendi.
Ankara Masası
|
25 Mayıs 2023, Perşembe - 14:10
İstanbul'da çocuk istismarı

Olay, İstanbul'un Bağcılar ilçesinde iğrenç bir olay yaşandı.

Edinilen bilgiye göre, 12 yaşındaki M.Y. dün sabah annesi tarafından  Karacaoğlan İlköğretim Okulu'na bırakıldı. Okul çıkış saatinin geçmesi üzerine çocuğu eve dönmeyen baba  Mustafa Y. Bağcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne giderek kayıp başvurusu yaptı.

Çocuk Büro Amirliği, okula 300-400 metre mesafede Maslak Caddesi'nde çocuğun beyaz bir minibüse bindiğini tespit etti. Minibüsün mahalleye su siparişi getiren  Metin Ş.'ye ait olduğunu belirlendi.

Polis Şenay’ın iş yerine düzenlediği baskında gizli bir bölmede çocuğu buldu. Halk Tv'de yer alan habere göre yapılan kontrollerde çocuğun cinsel istismara uğradığı belirlendi.

Ses yalıtımlı oda

İşyerinde yapılan incelemelerde Metin Ş.'nin ses yalıtımlı gizli bir bölme yaptırdığını tespit etti. Ayrıca odada bulunan kağıtlarda ise “Söz dinle”, “Kesinlikle bağırma, “Konuşurken fısıltıyla konuş”, “Dükkana biri gelirse kesinlikle konuşma”, “Ayrıca ben ne dersem yap”, “Sözümü dinlemezsen çok acı veririm ve çok döverim ve seni gerekirse öldürürüm” şeklinde yazılar bulundu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2083521/istanbulda-cocuk-istismari
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.