11 yaşındaki kız çocuğunun tacizcisi tutuklandı

İstanbul Bağcılar’da bir dükkanda 11 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunan sapık tutuklanarak cezaevinde konuldu.
Mevlüt Peker
|
26 Mayıs 2023, Cuma - 23:24
11 yaşındaki kız çocuğunun tacizcisi tutuklandı

İstanbul Bağcılar ilçesinde, iddiaya göre 11 yaşındaki bir çocuğa dükkanında cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen şahıs, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olay, 24 Mayıs tarihinde Bağcılar ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre, 11 yaşındaki M.Y. isimli çocuk, okuldan çıktıktan sonra evine gitmedi. M.Y.'nin ailesi, endişeyle polis ekiplerine haber verdi. Polis, olayla ilgili çalışma başlattı ve M.Y.'nin okul çıkışında bindiği aracı tespit etti. Aracın su satıcısı M.Ş.'ye ait olduğu belirlendi. Polis ekipleri, operasyon düzenleyerek M.Ş.'yi yakaladı. 11 yaşındaki M.Y.'nin ise söz konusu şahsın dükkanında ses yalıtımlı bir bölümde bulunduğu öğrenildi. M.Ş., adliyeye sevk edildi ve Sulh Ceza Hakimliği tarafından "cebir, tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" ve "12 yaşını tamamlamamış çocuğun nitelikli cinsel istismarı" suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2083709/11-yasindaki-kiz-cocugunun-tacizcisi-tutuklandi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.