Ne yediğine, ne içtiğine, nereye gittiğine dikkat!

Ankara Masası
|
11 Haziran 2020, Perşembe - 18:33
Ne yediğine, ne içtiğine, nereye gittiğine dikkat!

Önce hipnoz  sonra taciz!

İstanbul’da özel bir akademide yaşam koçluğu eğitimi almak için başvuran genç kadın, hayatının en büyük travmasını yaşadı.

Sabah Gazetesinin özel haberine göre, Şişli’de” bu kadar da olmaz” dedirtecek bir olay yaşandı. Yaşam koçluğu eğitimi almak için özel bir akademiye başvuran Gizem Y, iddiaya göre,  yarı hipnoz olduğu sırada eğitmenin tacizine maruz kaldı.  Genç kadının şikâyeti üzerine eğitmen hakkında 10 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Yaşam koçu olmak istedi

Gizem Y., 2 yıl önce Mayıs ayında yaşam koçluğu eğitimi almak için Şişli'de bulunan özel bir eğitim kurumu ile form doldurarak iletişime geçti. Daha sonra akademi sahibi Metin Ç. ile tanıştı. Bir süre genç adamdan eğitim alan genç kadın, özel seans talebinde bulundu. Yaşayacaklarından habersiz özel seans  için eğitmenin odasına giden Gizem Y., hocasının talebi üzerine kanepeye uzandı.

Hipnozdan çıktığında koşarak kaçtı

Eğitmen, seans sırasında genç kadına kanepeye uzanmasını ve iyi hissettiği bir anı düşünmesini istedi. Bu sırada Gizem’i yarı hipnoz hale getiren eğitmen, genç kadına cinsel saldırıda bulundu. Yaşadığı istismarın etkisiyle hipnozdan çıkan Gizem, akademiden kaçarak uzaklaştı. Yaşadığı olayın şokunu atlattıktan sonra savcılığa başvuran Gizem K, kendisine cinsel saldırıda bulunan eğitmenden şikâyetçi oldu.

 “Parasını geri istedi. Vermeyince tehdit etti”

Savcılık tarafından ifadesine başvurulan eğitmen Metin Ç. İse iddiaları reddetti. Eğitim sürecinde öğrencisi  Gizem'le samimiyetlerinin ileri boyuta taşındığını belirten Metin Ç. , müşteki ile ofis içerisinde ve odada  hiçbir şekilde yalnız kalmadıklarını, olay günü özel seans uygulamadığını,  odanın kapısının açık olduğunu, sonrasında ofisten çıktıklarını kaydetti.

Metin Ç, "Gizem eğitime devam etmek istemedi. Parasını geri istedi. Kabul etmeyince de Gizem'in avukatı olduğunu beyan eden bir kişi aradı ve 'Gizem ile anlaşmazsan başın belaya girecek' diye tehdit etti" ifadelerini kullandı.

Eğitmene 10 yıl hapis istemi

Savcılık genç kadının beyanlarının yalandan uzak ve inandırıcı olduğu gerekçesiyle eğitmen hakkında, Basit Cinsel Saldırı, Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma suçlarından dava açtı. Eğitmenin 10 yıla kadar hapsi isteniyor.

http://www.ankaramasasi.com/haber/26371/ne-yedigine-ne-ictigine-nereye-gittigine-dikkat
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.