Cumhurbaşkanı Kısıklı'dan seslendi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ikinci tur seçimlerinde resmi olmayan sonuçlara göre Cumhurbaşkanı seçildi. Erdoğan, İstanbul Kısıklı'da bulunan konutu önünde vatandaşlara seslendi. Sandığa giden herkese teşekkür eden Erdoğan, ​"Kazanan sadece Türkiye" dedi.
Onur Çetinkaya
|
28 Mayıs 2023, Pazar - 19:57
Cumhurbaşkanı Kısıklı'dan seslendi

Türkiye'de ikinci tur cumhurbaşkanı seçimi için oy verme işlemi saat 17.00 itibarıyla sona erdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçim sonuçlarını bir süre İstanbul Kısıklı'da bulunan konutunda takip etti.

İkinci tur seçimlerinde resmi olmayan sonuçlara göre Erdoğan bir kez daha Cumhurbaşkanı seçildi.

Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Kısıklı'da bulunan konutu önünde vatandaşlara seslendi. 

"Pazara kadar değil mezara kadar beraber olacağız"

Erdoğan, sandığa giden her seçmene teşekkürlerini iletti, " Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turunu milletimizin teveccühü ile tamamlamış bulunuyoruz. İki bayram arasında bize bir demokrasi bayramı yaşatan milletime şükranlarımı sunuyorum." dedi.

"Kazanan sadece Türkiye"

Sözlerine devam eden Erdoğan, " İnşallah sizlerin güvenine layık olacağız. 21 yıldır layık olduğumuz gibi layık olacağız. Ne dedim; pazara kadar değil mezara kadar beraber olacağız. Kazanan Türkiye, kazanan 85 milyon " ifadelerini kullandı.

"CHP bay bay Kemal'e hesabını soracaktır"

Cumhurbaşkanı seçimlerinde rakibi olan Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na seslenen Erdoğan, "Bir hesap yapıyorum hesap uzmanıyım diyordu ya 2018'de CHP'nin vekil sayısı 146'ydı 2023'te 169. Fakat malum toplamda yüzde 1 bile oya sahip olmayan malum partilere kiralık vekil verdi 40 tane. Ne oldu? Şimdi 129'a düştü CHP. Hesap uzmanı ya bu işleri çok iyi bilir. Kaybettiği vekiller sebebiyle herhalde CHP bunu bay bay bay Kemal'e bunun hesabını soracaktır." diye hitap etti.

Erdoğan'dan 2024 mesajı 

Kısıklı'da konuşma yaptığı alanda 55 bin kişinin olduğunu belirten Erdoğan, 2024 yerel seçimlere değindi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Önümüzde 2024 var. 2024'te Üsküdar'ı da İstanbul'u da yerel seçimlerde kazanmaya hazır mıyız? Durmak yok çok çalışacağız." ifadelerini kullandı. 

Vatandaşlara hitap eden 13. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ardından Beştepe'deki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde konuşmasını gerçekleştirmek üzere Ankara'ya doğru yola çıktı.  

http://www.ankaramasasi.com/haber/2083910/cumhurbaskani-kisiklidan-seslendi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.