Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde devir teslim

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeni kabineyi açıklaması sonrasında devir teslim törenleri gerçekleşti. Bugün ise Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde görevi törenle Fuat Oktay'dan devraldı.
Onur Çetinkaya
|
05 Haziran 2023, Pazartesi - 10:06
Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde devir teslim

28 Mayıs seçimlerinin sonuçlarının Resmi Gazete'de yayımlanması sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni kabine için çalışmalara başladı.

Erdoğan, Çankaya'da kabinenin yeni üyelerini kamuoyuna tanıtmasının ardından koltuklardaki değişimlerde dün itibarıyla başladı.

Çok sayıda bakan yer değişikliği yaptı. Bugün ise Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde devir teslim gerçekleşti.

Yeni Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde görevi törenle Fuat Oktay'dan devraldı.

28 Mayıs'ta gerçekleştirilen seçim değerlendiren Oktay, "Milletimiz kararını istikrardan yana kullandı.Artık önümüzde yeni bir süreç var. Şerefle yürüttüğüm Cumhurbaşkanı Yardımcılığı görevini dostun Cevdet Yılmaz kardeşime devrediyorum" diye konuştu.

Görevi devralan Cevdet Yılmaz ise, "Cumhurbaşkanı Yardımcısı olarak millete hizmet bayrağını dostum Fuat Oktay'dan almak benim için onurdur. Son 5 yılda ilgilendiği konuları başlıklarıyla özetledi. Bu bile üstlendiğim sorumluluğun ne kadar ağır olduğunu gösteriyor. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde bu sorumluluğu üstleneceğiz" ifadelerini kullandı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2084845/cumhurbaskanligi-kulliyesinde-devir-teslim
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.