Esra Erol, o diziye konuk oluyor!

Ünlü sunucu Esra Erol, ATV'de perşembe akşamları ilgiyle izlenen Aldatmak dizisine konuk olacak.
Ecem Çetin
|
07 Haziran 2023, Çarşamba - 14:06
Esra Erol, o diziye konuk oluyor!

ATV'nin sevilen dizisi Aldatmak yarın akşam heyecan dolu yeni bölümüyle ekrana gelecek.

Hikayesi ve karakterleriyle izleyicilerin büyük beğenisini toplayan diziye  Türkiye'nin başarılı ve sevilen sunucusu Esra Erol konuk oyuncu olarak dahil olacak. 

Erol, programını bu kez ‘Aldatmak’ için sunacak. Tarık’ı zor durumda bırakmak için Esra Erol’un programına katılan Yeşim, yaşadığı her şeyi anlatarak herkesi şaşırtacak.

Yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın yaptığı diziyi, Yıldız Tunç, Atilla Özel, N. Selena Çağlayan kaleme alır. Aldatmak'ın yönetmen koltuğunda ise, Murat Saraçoğlu oturuyor. 

Oyuncu kadrosu; Vahide Perçin (Güzide Yenersoy), Ercan Kesal (Ali Sezai Okuyan), Mustafa Uğurlu (Tarık Yenersoy), Cem Bender (Oltan Kaşifoğlu), Yusuf Çim (Ozan Yenersoy), Caner Şahin (Tolga Kaşifoğlu), Aras Aydın (Behram), Feyza Sevil Güngör (Oylum Yenersoy), Defne Samyeli (Elmas), Asena Girişken (Yeşim Denizeren), Cem Sürgit (Ümit Özgüder), Meltem Baytok (Nazan Tokluca), Burcu Söyler (Selin), Burak Acar (Mesut), Canan Ürekil (Zeynep), Masal Ayşe Gencer (Öykü)

http://www.ankaramasasi.com/haber/2085164/esra-erol-o-diziye-konuk-oluyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.