Manchester City, UEFA Şampiyonlar Ligi kupasını kaldırdı

UEFA Şampiyonlar Ligi final maçında İtalya temsilcisi Inter'i 1-0 mağlup eden İngiliz ekip Manchester City, UEFA Şampiyonlar Ligi kupasını havaya kaldırdı.
Mevlüt Peker
|
11 Haziran 2023, Pazar - 00:41
Manchester City, UEFA Şampiyonlar Ligi kupasını kaldırdı

UEFA Şampiyonlar Ligi final maçının ardından Atatürk Olimpiyat Stadı'nda gerçekleştirilen törende UEFA Başkanı Aleksander Ceferin, kupayı Manchester City takımının kaptanı İlkay Gündoğan'a takdim etti. İlkay, kupayı takım arkadaşlarına doğru götürürken, Manchester City oyuncuları coşkuyla kupayı havaya kaldırarak şampiyonluğu kutladı.

Maçın son düdüğüyle birlikte Manchester City'nin teknik ekibi, oyuncuları ve taraftarları büyük bir sevinç yaşadı. Sahada bir araya gelen Manchester City futbolcuları birbirlerine sarılarak sevinci paylaştı ve ardından taraftarlarıyla mutluluklarını kutladı.

Seremoninin ardından oyuncular, saha içinde kurulan platformda bir süre sevinçlerini yaşadıktan sonra tribünleri dolaşarak kupayı taraftarlara gösterdi.

Diğer tarafta ise Interli futbolcular ve taraftarları maçın sona ermesiyle büyük bir üzüntü yaşadı. Inter Teknik Direktörü Simone Inzaghi, oyuncularını teselli etmek için sahaya girdi. Manchester City futbolcuları ve teknik ekibi, platformun yanına geçerek madalya almaya giden Interli oyuncuları alkışladı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2085611/manchester-city-uefa-sampiyonlar-ligi-kupasini-kaldirdi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.