Şereflikoçhisar Belediyesi'nden ABB'ye eleştiriler

Şereflikoçhisar Belediye Başkanı Memiş Çelik, ABB'nin 2021 yılından beri yapması gereken caddeyi asfaltlamadığını belirterek "Parayı büyükşehir belediyesi aldı, yükü ilçe belediyesinin üstünde. Halkımız müsterih olsun, büyükşehrin olmadığı yerlerde, Şereflikoçhisar Belediyesi olacaktır." dedi.
Ankara Masası
|
12 Haziran 2023, Pazartesi - 16:56
Şereflikoçhisar Belediyesi'nden ABB'ye eleştiriler

Şereflikoçhisar Belediye Başkanı Memiş Çelik, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir video yayımladı.

Çelik, videosunda bundan sonra  Ankara Büyükşehir Belediyesine ait bütün caddelerde sokaklarda sorumluluk alanlarıyla ilgili yapmadıkları, yapamadıkları, ihmal ettikleri yollarla ilgili açıklama yapacağını belirterek  Sanayi Mahallesi, Metin Şanal Bulvarı’nda yaşananlara değindi.

2021 yılında bulvarda  TEDAŞ müdürlüğü tarafından o cadde üzerinde bir aydınlatma çalışması yapıldığını aktaran Çelik, "Bu çalışmayı yaparken ABB’ye asfalt tahrip bedeli yatırması gerekiyordu. Bu izinleri aldı, 2021 yılı 7. Ayı 12’si itibarıyla 783 bin 338 lira bedeli ABB’ye yatırdı. Ama maalesef 2021 yılından bu yana yaklaşık 2 yıldır, burayla ilgili hiçbir çalışma yapmadılar." dedi.

" Amaçlarının ne olduğunu bilemiyoruz"

"Burayı yapmıyorlar, yapmak istemiyorlar. Amaçlarının ne olduğunu bilemiyoruz." diyen Çelik "Burası tamamen büyükşehir belediyesine ait olup, bir an önce bu ihmalden vazgeçip, bir an önce yapmaları gerekiyor. Söz verdiğimiz gibi şayet yapmayacaklarsa, ABB’ye çağrımızdır, biz gireceğiz oraya. Parayı büyükşehir belediyesi aldı, yükü ilçe belediyesinin üstünde. Halkımız müsterih olsun, büyükşehrin olmadığı yerlerde, Şereflikoçhisar Belediyesi olacaktır." ifadelerini kullandı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2085804/sereflikochisar-belediyesinden-abbye-elestiriler
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.