ASKİ Genel Müdürü Erdoğan Öztürk görevden alındı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı (ABB) Mansur Yavaş, ASKİ Genel Müdürü Erdoğan Öztürk'ü görevden aldı.
Zeliha Demirci
|
14 Haziran 2023, Çarşamba - 19:14
ASKİ Genel Müdürü Erdoğan Öztürk görevden alındı

Başkent'te yaklaşık 1 aydır etkili olan yoğun sağanak yağışları nedeniyle Ankaralılar zor anlar yaşadı. Birçok ilçede sel meydana gelirken, ev ve iş yerlerini su bastı, araçlar sulara gömüldü.

Yaşanan sel felaketleri nedeniyle ABB Mansur Yavaş'a tepkiler yağdı. Son yağışlarla gelen tepkilerin ardından Yavaş, Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü (ASKİ) Erdoğan Öztürk'ü görevden aldı.

ASKİ kaynaklarından alınan bilgiye göre; Genel Müdür Öztürk, Başkan Yavaş'ın oluru ile başkanlık iç emrine görevlendirildi.

ASKİ Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Işık'ın, Öztürk'ün yerine asaleten atama yapılan kadar Genel Müdürlük görevini vekaleten yürüteceği öğrenildi.

Fatih Ünal:  Doğru bir karar ama yetmez

Öztürk'ün görevden alınması hakkında sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan ABB Meclis Başkan Vekili Fatih Ünal, "Biraz önce gündeme, ASKİ Genel Müdürünün Görevden alındığı ile ilgili haber düştü. Doğru bir karar ama yetmez... Sadece Genel Müdür değil Genel Müdür Yardımcıları da görevden alınmalıydı. İnşallah Su ve Kanalizasyon işlerinden anlayan iyi bir Genel Müdür ve ekip göreve gelir."

http://www.ankaramasasi.com/haber/2086186/aski-genel-muduru-erdogan-ozturk-gorevden-alindi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.