Eda Erdem Arda Güler'e seslendi!

Arda Güler'e çağrı yapan Eda Erdem, "Bugün doğum günüm, bir mum dileğim de sana gelsin. Nereye gidersen git evlat oldun bir kere; ama yine de böyle çok sevmişken seni bu camia, üzme bizi; kal be Arda" ifadelerini kullandı.
Ecem Çetin
|
23 Haziran 2023, Cuma - 15:06
Eda Erdem Arda Güler'e seslendi!

Fenerbahçe'de forma giyen genç futbolcu Arda Güler'in geleceği henüz belirsiz...

Gösterdiği performansıyla adından söz ettiren futbolcuya başka ülkelerden teklifler geliyor. 

Sarı- lacivertli takımda kalıp kalmayacağı merak edilirken, Fenerbahçe Opet ve Kadın Voleybol Milli Takımının kaptanı Eda Erdem Dündar, Arda Güler'e seslendi. 

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Dündar, şu ifadeleri kullandı;

" Voleybolda böylesine derinden, böylesine kalpten yaşadım Fenerbahçe’yi"

"Bir taraftar olarak süreçten bihaber, Hong Kong’da yazıyorum bu satırları. Şampiyonluk geldiğinde; Kadıköy, cadde… Sarı lacivert tüm ülke. Öyle bir sevgi ki, tarif edilmez… Mesela 2012. Sabiha Gökçen dış hatları, dönüş konvoyunu anmadan bitiremem hiçbir sezonu.  Ya da Saraçoğlu çimlerinde kupayla yürürken hissedilenler… Kazınır sonsuza dek insanın zihnine. Voleybolda böylesine derinden, böylesine kalpten yaşadım Fenerbahçe’yi. Futbolcu olsaydım olacakları düşünemiyorum bile. 

"Üzme bizi; kal be Arda"

Herkesin hayatta planları değişir elbette ama çubuklu giyen her sporcunun bu mutluluğu yaşamasını isterim. Bugün doğum günüm, bir mum dileğim de sana gelsin. Nereye gidersen git evlat oldun bir kere; ama yine de böyle çok sevmişken seni bu camia, üzme bizi; kal be Arda."

http://www.ankaramasasi.com/haber/2087372/eda-erdem-arda-gulere-seslendi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.