Stoltenberg: Erdoğan ile çalışmaya devam edeceğiz

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg'den Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmesi hakkında açıklama geldi.
Mevlüt Peker
|
25 Haziran 2023, Pazar - 18:57
Stoltenberg: Erdoğan ile çalışmaya devam edeceğiz

NATO (Kuzey Atlantik Antlaşması Örgütü) Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yaptığı telefon görüşmesi sonrası İsveç'in NATO üyeliğine ilişkin olarak, birlikte çalışmayı sürdüreceklerini ifade etti.

NATO (Kuzey Atlantik Antlaşması Örgütü) Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile gerçekleştirdiği telefon görüşmesine ilişkin sosyal medya hesabından açıklamada bulundu.

Litvanya'nın başkenti Vilnius'ta gerçekleştirilecek NATO Zirvesi öncesinde Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile iyi bir görüşme gerçekleştirdiklerinin altını çizen NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, zirvede terörizm, savunma ve caydırıcılık başlıklarında önemli kararlar alınacağına vurgu yaptı.

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, "İsveç'in NATO'ya katılımı konusunda Türkiye Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile beraber çalışmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2087635/stoltenberg-erdogan-ile-calismaya-devam-edecegiz
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.