Vali, operasyon bölgesindeki kahramanlarla bayramlaştı

Erzincan Valisi Mehmet Makas, helikopterle ulaşılabilen ve kendisinin de helikopterle geldiği operasyon bölgelerinde görev yapan güvenlik güçleriyle bayramlaştı.
Mevlüt Peker
|
28 Haziran 2023, Çarşamba - 23:06
Vali, operasyon bölgesindeki kahramanlarla bayramlaştı

Erzincan Valisi Mehmet Makas, helikopterlerle ulaşılabilen ve kendisinin de helikopterle geldiği operasyon bölgelesinde görev yapan kahraman güvenlik güçleri ile bayramlaşarak moral verdi.

Erzincan Valiliğinin sosyal medya platformu Twitter’daki onaylı kurumsal hesabından yapılan bilgilendirmeye göre, Erzincan Valisi Mehmet Makas, Kurban Bayramı vesilesiyle çeşitli operasyon bölgelerinde vazife ifa eden kahraman güvenlik güçlerini, kara yolu ile ulaşımın olmadığı yüksek rakımlı bölgelerde askeri helikopter ile ziyaret etti.

Erzurum Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Metin Düz, Tunceli İl Jandarma Komutanı Albay Ergün Cebeci, Erzincan İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Hakan Dedebağı, Erzincan İl Emniyet Müdürü Kenan Kurt ve bölgede görevlerini yürüten kahraman güvenlik güçlerinin Kurban Bayramını kutlayarak devam eden operasyonlara dair bilgi alan Erzincan Valisi Mehmet Makas, askeri birliklere, polis özel harekat ve jandarma özel harekat timlerinin yanı sıra güvenlik korucularına kutsal vazifelerinde muvaffakiyetler diledi.

Açıklamada Vali Mehmet Makas'ın şu açıklamaları aktarıldı:

"Vatandaşlarımızın bayramlarını huzur ve güven içerisinde geçirebilmeleri için aslan parçalarımız 2 bin 700 metre yüksekliğe ulaşan bölgelerde gece gündüz demeden görev yapıyor, buralarda adeta kuş uçurtmuyorlar. Bu bayram gününde de kendilerini ailelerinden uzak yalnız hissetmemeleri için buradayız. Askerimize, polisimize, jandarmamıza korucularımıza başarı ve kolaylıklar diliyorum. Allah’ım tüm güvenlik güçlerimize güç kuvvet versin."

http://www.ankaramasasi.com/haber/2088014/vali-operasyon-bolgesindeki-kahramanlarla-bayramlasti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.