Faik Öztrak ve Tanju Özcan arasında polemik!

Faik Öztrak, Tanju Özcan'ı hedef alarak "Saray Bolu Belediye Başkanı'nı savunuyor. Aslında bunu yaparak iplerin de kimin elinde olduğunu açıklıyor" açıklamasını yaptı. Özcan, "İplerimin sarayın elinde olduğunu iddia etmiş zavallı. Eğer ispat edemezsen sen de dünyanın en namussuz ve şerefsiz adamı olmakla tarihe geçersin" sözleriyle yanıt verdi.
Ecem Çetin
|
07 Temmuz 2023, Cuma - 16:30
Faik Öztrak ve Tanju Özcan arasında polemik!

Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) kesin ihraç istemiyle disiplin kuruluna sevk edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, başladığı "Adalet ve Değişim " yürüyüşünü sürdürüyor.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, bugün düzenlediği basın toplantısında Özcan'a sert tepki gösterdi. 

"Saray Bolu Belediye Başkanı'nı savunuyor" diyen Öztrak, şu ifadeleri kullandı;

"Saray Bolu Belediye Başkanı'nı savunuyor. Aslında bunu yaparak iplerin de kimin elinde olduğunu açıklıyor. Zammın, zulmün, adaletsizliğin, baskının üstünü örtmek için muhalefeti nasıl karıştırmaya uğraştığını ortaya koyuyor. Hep söylüyoruz hedef bellidir. Artık birlik ve beraberlik zamanıdır." 

Tanju Özcan, Faik Öztrak'ın bu açıklamalarına sosyal medya hesabından yanıt verdi. 

"Zavallı"

Özcan, şunları kaydetti; 

"İplerimin sarayın elinde olduğunu iddia etmiş zavallı. Ben Atatürk’ün torunuyum, kimse benim boynuma ip geçiremez. Zaten siz Saray Rejimini değiştiremediğiniz için biz sizi değiştirmeye çalışıyoruz. Sizin boynunuzdaki ipin kimlerin elinde olduğu belli. 

"İspat edemezsen dünyanın en namussuz ve şerefsiz adamı olmakla tarihe geçersin"

Bu RTE bana 4,5 yıldır kan kusturuyor, sana 24 saat süre. Sarayla veya RTE ile benim herhangi bir irtibatımı ortaya koyarsan kendimi Kızılay Meydanı’nda yakarım. Eğer ispat edemezsen sen de dünyanın en namussuz ve şerefsiz adamı olmakla tarihe geçersin."

http://www.ankaramasasi.com/haber/2089009/faik-oztrak-ve-tanju-ozcan-arasinda-polemik
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.