Koca’dan su basan iki hastane ile ilgili açıklama

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, Zonguldak’ta meydana gelen sel felaketi sebebiyle su baskınının yaşandığı Gökçebey Devlet Hastanesi ile Devrek Devlet Hastanesi’nde acil servislerin kullanım dışı kaldığını, acil görevlendirmelerle durumun kontrol altına alındığını bildirdi.
Mevlüt Peker
|
09 Temmuz 2023, Pazar - 23:47
Koca’dan su basan iki hastane ile ilgili açıklama

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, sosyal medya platformu Twitter’daki @drfahrettinkoca kurumsal onaylı hesabından yaptığı paylaşımda, Zonguldak’ta meydana gelen sel felaketi sebebiyle su baskınının yaşandığı Gökçebey Devlet Hastanesi ile Devrek Devlet Hastanesi’nde acil servislerin kullanım dışı kaldığını belirterek, 37 adet ambulans, 1 pajero ambulans, 2 UMKE timi, 1 acil müdahale aracı ile 123 sağlık personeli görevlendirmesi yapılması suretiyle durumun kontrol altına alındığını duyurdu.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Zonguldak’taki sel felaketi sonucu Gökçebey ve Devrek Devlet Hastanelerinde su baskını meydana gelmiş, acil servisler geçici olarak kullanım dışı kalmış, olay sebebi ile 37 adet ambulans, 1 pajero ambulans, 2 UMKE timi, 1 acil müdahale aracı ile 123 sağlık personeli görevlendirmesi yapılmıştır. Durum kontrol altındadır.”

Enerji Bakanı: Enerji altyapısındaki sorunlara hızlı müdahale için ekiplerimiz sahada

Karadeniz Bölgesi'ndeki sele ilişkin "geçmiş olsun" mesajı yayımlayan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar ise @aBayraktar1 kurumsal onaylı Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Karadeniz'de meydana gelen sel felaketinden etkilenen vatandaşlarımıza, geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Enerji altyapısındaki sorunlara hızlı müdahale için ekiplerimiz sahadalar. Devletimiz bütün imkanlarıyla vatandaşlarımızın yanındadır." dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2089300/kocadan-su-basan-iki-hastane-ile-ilgili-aciklama
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.