Ahmet Davutoğlu, Kemal Kılıçdaroğlu'nun TBMM'deki grup hakkında ne dediğini aktardı!

Gelecek Partisi Lideri Ahmet Davutoğlu, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun TBMM'deki grup hakkında, " Aldığım en güzel haber seçimden sonra" dediğini söyledi.
Ecem Çetin
|
14 Temmuz 2023, Cuma - 11:25
Ahmet Davutoğlu, Kemal Kılıçdaroğlu'nun TBMM'deki grup hakkında ne dediğini aktardı!

Gelecek Partisi ve Saadet Partisi Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) ortak grup kurma konusunda anlaştı. 

Grup oluşturma protokolüne imza atan  Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ile Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, geçtiğimiz gün TBMM'de ilk toplantılarını gerçekleştirdi. 

Ahmet Davutoğlu, ardından dün akşam  TV5’te Mustafa Yılmaz’ın gündeme ilişkin sorularını yanıtladı.

Ahmet Davutoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'yla temasınız sürüyor mu şeklindeki soruya yanıt verdi. 

Kılıçdaroğlu ile görüştüklerini söyleyen Davutoğlu, Kılıçdaroğlu'nun  TBMM’de Saadet-Gelecek grubuyla ilgili de yorumda bulunduğunu aktardı. 

"Aldığım en güzel haber seçimden sonra dedi"

Gelecek Partisi Lideri, "Bayramda görüştük Sayın Kılıçdaroğlu ile. Bayramdan sonra dayısının vefatı nedeniyle aradım. Bu arada ittifak çalışmasında geldiğimiz mesafeyi istişare ettik. Saadet Partisi ile mutabakata vardığımızda aradım. Aldığım en güzel haber seçimden sonra dedi." ifadelerini kullandı 

http://www.ankaramasasi.com/haber/2090007/ahmet-davutoglu-kemal-kilicdaroglunun-tbmmdeki-grup-hakkinda-ne-dedigini-aktardi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.