Kadın, erkek arkadaşını zehirli kobra ile öldürdü

Hindistan’da 15 Temmuz Cumartesi günü aracında ölü bulunan 32 yaşındaki Ankit Chauhan’ın, kız arkadaşı tarafından zehirli kobra kullanılarak öldürüldüğü tespit edildi.
Mevlüt Peker
|
21 Temmuz 2023, Cuma - 00:55
Kadın, erkek arkadaşını zehirli kobra ile öldürdü

Hindistan'ın Uttarancal eyaletinde bulunan Haldwani kentinde, 15 Temmuz tarihinde yaşanan akıllara durgunluk veren bir cinayet olayı sonucunda 32 yaşındaki Ankit Chauhan'ın ölü olarak aracında bulunduğu ortaya çıktı. Başlangıçta Chauhan'ın karbon monoksit zehirlenmesinden dolayı boğularak öldüğü düşünülse de, yapılan otopsi incelemesi sırasında her iki bacağında yılan ısırığı tespit edildi.

Polisin yaptığı derinleşen soruşturmayla birlikte güvenlik kamerası görüntüleri ve arama kayıtlarından hareketle, Chauhan'ın kız arkadaşı Mahi Arya'nın izine ulaşıldı. Chauhan'ın kız kardeşinin Arya ve arkadaşı Deep Kandpal hakkında suç duyurusunda bulunması üzerine soruşturma daha da yoğunlaştı.

Polis, Arya'nın arama geçmişini incelediğinde, Ramesh Nath adında bir yılan terbiyecisi ile iletişime geçtiğini belirledi. Yılan terbiyecisi, Arya'nın, erkek arkadaşının ölümünü bir kaza süsü vermek istediğini ifade ederek yardım istediğini ve Arya ile Kandpal'ın Chauhan'ı öldürdükten sonra Nepal'e kaçtıklarını polise aktardı.

Şüphelilerin yakalanması için polis, çalışmalarına devam ediyor. Bu korkunç cinayet olayı, bölgede büyük şaşkınlık ve üzüntü yaratmış durumda.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2090892/kadin-erkek-arkadasini-zehirli-kobra-ile-oldurdu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.