HÜDA-PAR İl Başkanı’na bıçaklı saldırı! Durumu ağır...

HÜDA-PAR (Hür Dava Partisi) Adana İl Başkanı Salih Demir’e bıçaklı saldırı düzenlendi. Salih Demir, bıçaklı saldırı sonucu ağır yaralanırken, yanında bulunan İl Sekreteri Sacit Pişkin hayatını kaybetti.
Mevlüt Peker
|
22 Temmuz 2023, Cumartesi - 19:02
HÜDA-PAR İl Başkanı’na bıçaklı saldırı! Durumu ağır...

Adana’da Hür Dava Partisi (HÜDA-PAR) Adana İl Başkanı Salih Demir parti il binası önünde bıçaklı saldırıya uğradı.

Durumu ağır olan HÜDA-PAR Adana İl Başkanı Salih Demir’in yanında bulunan İl Sekreteri Sacit Pişkin de aynı bıçak darbeleri ile yaralandı.

Bıçaklı saldırı olayının 112 Acil Çağrı Merkezi’ne iletilerek yardım istenmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi ile sağlık ekibi sevk edildi.

Belirtilen adrese gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemleri alırken sağlık ekipleri de yaralıların durumunu kontrol etti.

HÜDA-PAR Adana İl Başkanı Salih Demir’in durumun ağır olduğunu, hemen yanında bulunan ve aynı saldırıda yaralanan partilinin de ağır yara aldığını belirleyen sağlık ekipleri, her iki yaralıyı da ambulanslara alarak hastaneye kaldırdı.

İl Sekreteri Sacit Pişkin'in hayatını kaybettiği bildirilirken, saldırının  HÜDA-PAR Adana İl Başkanı Salih Demir ile  İl Sekreteri Sacit Pişkin'in namaz kıldıkları sırada yaşandığı öğrenildi.

Polis ekipleri HÜDA-PAR Adana İl Başkanı Salih Demir ile İl Sekreteri Sacit Pişkin’e yönelik bıçaklı saldırı sonrası olay yerinden başlamak üzere geniş çaplı soruşturma başlattı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2091142/huda-par-il-baskanina-bicakli-saldiri-durumu-agir
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.