Yılmaz ve Destici’den HÜDA-PAR’a taziye

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, HÜDA PAR (Hür Dava Partisi) Adana İl Başkanlığına taziyede bulundu. Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici de HÜDA-PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu’nu arayarak başsağlığı diledi.
Mevlüt Peker
|
22 Temmuz 2023, Cumartesi - 23:10
Yılmaz ve Destici’den HÜDA-PAR’a taziye

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, HÜDA PAR (Hür Dava Partisi) Adana İl Başkanlığında düzenlenen bıçaklı saldırıda yaşamını yitiren HÜDA PAR Adana İl Sekreteri Sacit Pişgin'e Allah'tan rahmet, ağır yaralanan HÜDA PAR Adana İl Başkanı Salih Demir'e acil şifa dileğinde bulundu.

Sosyal medya platformu Twitter’daki @_cevdetyilmaz kurumsal onaylı hesabından paylaşımda bulunan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Menfur bir saldırı sonucu hayatını kaybeden HÜDA-PAR Adana İl Sekreteri Sayın Sacit Pişgin'e Allah'tan rahmet, yaralanan İl Başkanı Sayın Salih Demir'e acil şifalar diliyorum. Saldırının tüm yönleriyle aydınlatılması için başlatılan adli soruşturma devam etmektedir." dedi.

BBP lideri Destici’den HÜDA PAR lideri Yapıcıoğlu’na telefon

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici de Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu’nu arayarak başsağlığı ve geçmiş olsun dileklerini iletti.

HÜDA Par Adana İl Başkanlığına düzenlenen saldırıyı kınadığını belirten BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, “Saldırıda yaşamını yitiren İl Sekreteri Sacit Pişgin’e Cenab-ı Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına, camiasına sabır ve başsağlığı, yaralanan İl Başkanı Salih Demir’e de acil şifa diliyorum. Ülkemizde istikarı ve huzur ortamını bozmaya çalışan tüm girişimlere ve provakasyonlara karşı dikkatli ve tedbirli olmalıyız. Siyaset ve şiddet hiçbir şekilde yan yana olmamalı, yan yana anılmamalıdır. Terör ve şiddet kimden gelirse gelsin ve kime karşı yapılırsa yapılsın hep birlikte karşı durmalı ve lanetlemeliyiz.” ifadelerini kullandı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2091158/yilmaz-ve-desticiden-huda-para-taziye
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.