Meksika’da bara saldırı düzenlendi: 11 ölü

Meksika'nın Sonora eyaletinde bir bara yönelik molotof kokteylli saldırı düzenlendi. Saldırıda ilk belirlemelere göre 11 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.
Mevlüt Peker
|
23 Temmuz 2023, Pazar - 00:05
Meksika’da bara saldırı düzenlendi: 11 ölü

Meksika'nın kuzeyindeki Sonora eyaletinin ABD sınırındaki San Luis Rio Colorado kasabasında gece saatlerinde trajik bir olay meydana geldi. Bir barda gerçekleştirilen molotof kokteylli saldırı sonucunda yangın çıktı ve içeride bulunan 11 kişi maalesef yanarak hayatını kaybetti, 4 kişi ise yaralandı. Olayın hemen ardından sağlık ekipleri yaralıları kasabadaki ve ABD'deki çeşitli hastanelere kaldırdılar. Amatör kameralara yansıyan görüntülerde, barın giriş kısmının alevler içinde kaldığı ve çevredeki insanların panik içinde kaçıştığı görüldü.

Sonora Eyaleti Başsavcılığı tarafından yapılan açıklamada, saldırganın olaydan kısa bir süre önce bardaki bazı kadın müşterileri rahatsız ettiği ve güvenlik görevlileri tarafından dışarı çıkarılmak istendiği belirtildi. Zanlının, yüksek miktarda alkol almış bir genç olduğu ifade edildi ve güvenlik güçlerinin katılımıyla saldırganın yakalanması için bir operasyon başlatıldığı açıklandı.

Bu üzücü olay kasaba halkı ve yakınları tarafından büyük bir üzüntüyle karşılandı. Yetkililer, saldırganın adalet önüne çıkarılması ve benzer trajik olayların önlenmesi için gerekli adımların atılacağını ifade etti. Halkın güvenliğini sağlamak için güvenlik önlemlerinin arttırılması ve suçluların caydırıcı cezalarla karşılaşması için çalışmaların sürdüğü bildirildi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2091162/meksikada-bara-saldiri-duzenlendi-11-olu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.