Barış Kılıç kimdir?

Türk dizi sektörünün önemli oyuncuları arasında yer alan Barış Kılıç kimdir? Yasak Elma ve günümüzde Kızılcık Şerbeti dizilerindeki performansları ile adından söz ettiren başarılı oyuncu Barış Kılıç nereli, kaç yaşında ve yer aldığı yapımlar neler?
Suat Mutlu
|
19 Eylül 2023, Salı - 10:03
Barış Kılıç kimdir?

Yasak Elma ve Kızılcık Şerbeti dizileri ile yakından tanıdığımız başarılı oyuncu Barış Kılıç kimdir? Barış Kılıç hangi dizilerde yer aldı? İşte hakkında merak edilenler...

Barış Kılıç kimdir? 

Barış Kılıç, 21 Şubat 1978 tarihinde Malatya'nın Arguvan ilçesinde dünyaya geldi. Kılıç eğitimini  Okmeydanı Anadolu Lisesi'ni tamamladıktan sonra üniversite eğitimini İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesini tamamlayarak mezun oldu. Eğitim hayatının ardından Kılıç, dil öğrenebilmek adına Amerika'ya gitmiş ve yabancı dil edindikten sonra Türkiye'ye dönmüştür. Dil eğitiminin ardından da Kılıç, Yeditepe Üniversitesi yüksek lisans eğitimi aldı.

Kariyeri

Barış Kılıç, oyunculuk kariyerine üniversitede eğitim gördüğü sırada adım atmış ve reklam filmlerinde oynamıştır. Kariyer hayatına tan anlamıyla 2004 yılında adım atan Kılıç, "Bütün Çocuklarım" adlı dizi ile sektöre tam anlamıyla giriş yaptı. Daha sonra Kılıç, "Adını Feriha Koydum" adlı dizi ile kariyerinde ivme yakalamıştır.

"Yasak Elma" dizisi ile son dönemde çıkış yapan isimler arasında yer alan Barış Kılıç, 2022 yılında yayın hayatına başlayan ve günümüzde de devam eden "Kızılcık Şerbeti" dizisinin oyuncu kadrosunda yer alarak kariyerini devam ettirmektedir. 

Barış Kılıç yer dizilerden bazıları

-Seni Seviyorum Adamım 

- Güllerin Savaşı

- Merhaba Hayat

- Adını Feriha Koydum 

- Lale Devri 4. Sezon 

- Sakarya Fırat 

- Aynadaki Düşman 

- Vazgeç Gönlüm 

- Leylan 

- Bütün Çocuklarım

-Yasak Elma 

-Uzak Şehrin Masalı

-Kızılcık Şerbeti

http://www.ankaramasasi.com/haber/2092385/baris-kilic-kimdir
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.