Maviye Sürgün'ün yeni bölüm tanıtımı yayınlandı!

Caner Cindoruk, Damla Sönmez, Serkan Altunorak'un başrolünde buluştuğu Maviye Sürgün yeni bölümüyle çarşamba akşam saat 20.00'de Show TV'de!
Ecem Çetin
|
05 Ağustos 2023, Cumartesi - 15:29
Maviye Sürgün'ün yeni bölüm tanıtımı yayınlandı!

Show TV'nin sevilen ve ilgiyle izlenen  Maviye Sürgün, heyecan dolu yeni bölümüyle çarşamba akşamı ekrana gelecek.  

Dizinin  yeni bölüm tanıtımı da yayınlandı. Ozan’ın Arda’yı ormanda bulmasının ardından Ali’nin öfkesi giderek artarken, Ali ve Seval’in karşı karşıya gelmesi heyecan yaratıyor. Defne ve Ozan mahkemeye çıkarken, Seval’in olayların seyrini nasıl etkileyeceği merak uyandırıyor.

Sekizinci bölümünde neler oldu?

Ozan’a silah doğrultan Defne, Ozan’ın onu görmesiyle korkup silahı masaya bıraktı. Ricardo’nun zehirlenmesinin üzerine Ali ve Hasan, Ozan’dan şüphelendi. Zehirlenme olayıyla tüm gözler Defne ve Ozan’a çevrildi. Ozan, Defne’yi bir şey söylememesi için tehdit etti. Defne’nin hastanede olmadığını duyan Ali onun için endişeye kapıldı. Tuna altınların yerinde olmadığını görünce çok sinirlenirken, bu durumu Ozan’dan gizledi. Defne, Murat ile altınları alıp kaçacakken Tuna onları buldu ve tüm şüphelerin sona ermesi için Defne’yi hastaneye geri getirdi. Defne ve Ozan’ın ifadelerinde bazı şeyler yerine oturmadığı için Ali’nin soru işaretleri arttı. Sonunda Defne, Ali’ye teknede yaşanan olayları anlattı. Ali, Ozan’ın yanına giderek ondan şüphelendiğini ve Defne’nin yanında olduğunu söyledi. Bunun üzerine Ozan, Ali’yi ailesi ile tehdit etti. Bölümün bir diğer heyecan uyandıran gelişmesi ise Seval’in Çamlıkıyı’ya gelişi oldu. Ozan’ın babasının eşi olan Seval, tüm dengeleri değiştireceğinin ilk sinyalini verdi. Okul gezisine çıkan Arda’nın ormanda kaybolduğunu duyan Salih Bey fenalaştı, Ali ve ailesi korku dolu anlar yaşadı. Finalde ise Arda’yı Ozan’ın bulduğunu gören Ali şoke oldu.

Yapımını O3 Medya’nın, yapımcılığını Saner Ayar’ın üstlendiği, dizinin yönetmen koltuğunda Nezaket Coşkun oturuyor.  

Oyuncu kadrosunda, Caner Cindoruk, Damla Sönmez, Serkan Altunorak, Bülent Şakrak, Ayça Erturan, Ruhi Sarı, Hakan Salınmış gibi isimler yer alıyor.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2093095/maviye-surgunun-yeni-bolum-tanitimi-yayinlandi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.