Adalet Bakanı Tunç: Soruşturma başlatıldı... Yozgat'taki kazanın ardından açıklama...

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Yozgat’ta yaşanan otobüs kazasının ardından taziye mesajı yayımladı ve adli soruşturmanın başladığını açıkladı.
Ankara Masası
|
21 Ağustos 2023, Pazartesi - 08:49
Adalet Bakanı Tunç: Soruşturma başlatıldı... Yozgat'taki kazanın ardından açıklama...

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Yozgat’ta yaşanan ve 12 kişinin hayatını kaybettiği otobüs kazasının ardından sosyal medya hesabından taziye mesajı yayımladı ve adli soruşturmanın başladığını açıkladı.

Bakan Tunç yaptığı paylaşımda, “Yozgat'ın Sorgun ilçesinde Sivas’tan İstanbul’a gitmekte olan yolcu otobüsünün kontrolden çıkarak şarampole yuvarlanması neticesinde meydana gelen kazada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Kazada yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum. Kaza ile ilgili olarak gerekli adli soruşturma başlatılmıştır” ifadelerini kullandı.

Onlarca ölü onlarca yaralı var

Vali Özkan, “Arkadaşlar maalesef saat 23.52 iki sularında aldığımız bir ihbarla elim bir trafik kazasıyla karşı karşıya kaldık. Maalesef bu kazada 11 vatandaşımız hayatını kaybetti. 20 vatandaşımız da yaralı olarak hastanelere sevk edildi.'' ifadelerini kullandı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2095341/adalet-bakani-tunc-sorusturma-baslatildi-yozgattaki-kazanin-ardindan-aciklama
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.