Balkonda otururken kurşun isabet eden yaşlı adam öldü

İzmir ilinin Buca ilçesinde silahlı kavga sırasında balkonda oturan yaşlı adama kurşun isabet etti. Yaşlı adam yaralı olarak kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.
Mevlüt Peker
|
24 Ağustos 2023, Perşembe - 00:49
Balkonda otururken kurşun isabet eden yaşlı adam öldü

İzmir'in Buca ilçesinde yaşanan olayda, iki ayrı gruptan gelen kişiler arasında çıkan silahlı kavgada, 71 yaşındaki adamın balkonda otururken göğsüne isabet eden mermi sonucu yaşamını yitirdiği bildirildi. Bu trajik olayın yanı sıra, silahlı kavga esnasında 3 kişinin yaralandığı ve polisin kaçan şüphelileri yakalamak için aktif bir şekilde çalışmalarını sürdürdüğü ifade edildi.

Dün akşam saatlerinde Buca ilçesinin Çamlıkule Mahallesi 220. Sokak'ta meydana gelen olayda, S.Ö. ve Ş.Ö. adlı bireylerin M.G., N.E., E.T. ile bilinmeyen bir sebepten ötürü sokak ortasında tartışmaya başladığı iddia ediliyor. Tartışmanın şiddetlenmesi sonucu iki grup arasında silahlı bir kavga başladı. Kavga sırasında pompalı tüfekle açılan ateş sonucunda 71 yaşındaki Hüseyin Çiçek göğüs bölgesinden, M.G. bacak bölgesinden, N.E. el bölgesinden ve E.T. ise bacak bölgesinden yaralandı. Vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber vermesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi yaparak ambulansla Buca Seyfi Demirsoy Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne taşıdı. Ancak Hüseyin Çiçek, hastanede yapılan tüm çabalara rağmen hayatını kaybetti. Yaşamını yitiren adamın kanseri yenip sağlığına kavuştuğu, ayrıca Atatürkçü Düşünce Derneği Buca Şube Başkanı Erken Çiçek'in babası olduğu da öğrenildi.

Olay sonrasında polis ekipleri kaçan şüphelileri yakalamak için yoğun bir çalışma başlattı. Soruşturma süreci devam ediyor.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2095808/balkonda-otururken-kursun-isabet-eden-yasli-adam-oldu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.