Korkunç cinayetin görüntüleri ortaya çıktı

İzmir'de korkunç cinayetin güvenlik kamerası kayıtları ortaya çıktı. Görüntülerde katil zanlısı, husumetlisine acımasızca kurşun yağdırıyor.
Mevlüt Peker
|
24 Ağustos 2023, Perşembe - 23:53
Korkunç cinayetin görüntüleri ortaya çıktı

İzmir’in Konak ilçesinde otoparkta işlenen dehşet verici cinayetin güvenlik kamerası görüntüleri gün yüzüne çıktı. Failin öldürdüğü şahsın kardeşiyle aralarında ‘silahla kasten yaralama’ suçundan açılan bir duruşma olduğu ortaya çıktı.

Olay, sabah saat 05.45 civarında 1471 Sokak'taki bir otoparkta yaşandı. İddialara göre, Selami Arslan adlı kişi, Alsancak Nevvar Salih İşgören Devlet Hastanesine getirildi. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen Arslan yaşamını yitirdi. Polis olay yerinde yaptığı incelemede, 7 boş kovan ve 06 CKK 598 plakalı aracın sol arka kapısına isabet eden mermi izine rastladı. Yapılan ayrıntılı incelemelerde Soykan A.'nın bu olayın faili olduğu belirlendi.

Aynı anda peş peşe ateş etti

Korkunç cinayetin otoparktaki güvenlik kamerası görüntüleri gün ışığına çıktı. Görüntüler, kalabalık bir grup insanın tartıştığı anı gösterirken, suçlulardan Soykan A.'nın Selami Arslan'a ardı ardına ateş ettiği anlar kaydedildi.

Cinayet zanlısı hala aranıyor

Aynı zamanda, cinayet şüphelisinin Süleyman Arslan'ın kardeşi olan B.A. ile ‘silahla kasten yaralama’ suçundan açılan bir sabah duruşması olduğu ve bu sebeple aralarında bir husumet olduğu anlaşıldı. Kaçan zanlının yakalanması için çalışmaların devam ettiği belirtildi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2095988/korkunc-cinayetin-goruntuleri-ortaya-cikti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.