Mansur Yavaş’ın adaylık isteği destek buldu

30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü ile Atatürk Çocukları Parkı 1. Etap açılışı için Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Yalın konseri programı öncesi Ankaralılara hitap eden Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş’tan sürpriz bir çıkış gelmiş ve aynı makama yeniden aday olmak istediğini belirtmişti. Mansur Yavaş’a ilçe belediye, teşkilatlar ve gençlik kollarından destek geldi.
Mevlüt Peker
|
30 Ağustos 2023, Çarşamba - 22:45
Mansur Yavaş’ın adaylık isteği destek buldu

Önümüzdeki yerel seçimler için ismi birçok senaryoda yer alan Mansur Yavaş, Atatürk Orman Çiftliği Doğal Yaşam ve Atatürk Çocukları Parkı’nda yaptığı konuşmada, “Yeniden sizin belediye başkanınız olmak istiyorum. Bu yolda benimle yürümeye var mısınız? Ankara’yı bir beş yıl daha yürütmeye var mısınız?” diyerek, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Ankara ve İstanbul büyükşehir belediye başkanlarının görevlerine devam etmesi isteğini kendi adına yerine getireceğini vurgulamıştı.

Mansur Yavaş'a destek geldi

Mansur Yavaş'ın yeniden Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday olma arzusunu dile getirmesi destek buldu.

CHP'li Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, sosyal medya platformu X'teki @AlperTasdelen06 mavi tik onaylı hesabından yaptığı paylaşımda, "ABB Başkanımız @mansuryavas06 önümüzdeki yerel seçim için adaylığını açıkladı. Adil, dürüst, insan odaklı yönetimin devam etmesi, Ankara’nın yine emin ellerde olması için, Seninleyiz Başkanım." ifadelerini kullandı.

CHP Ankara İl Gençlik Kolları Başkanı Tolga Turgut ise X'teki @TolgaTurgut_06 hesabından yaptığı paylaşımda, "Biz varız ve seninleyiz. İlk gün ki heyecanla Yeniden yola çıkıyoruz. @mansuryavas06" dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2096803/mansur-yavasin-adaylik-istegi-destek-buldu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.