A Milli Kadın Voleybol Takımı'na yeni sponsor

Üst üste iki şampiyonluk alarak göğsümüzü kabartan A Milli Kadın Voleybol takımına yeni sponsor. İşte detaylar...
Ankara Masası
|
06 Eylül 2023, Çarşamba - 13:52
A Milli Kadın Voleybol Takımı'na yeni sponsor

FIVB Voleybol Kadınlar Uluslar Ligi'nin ardından 2023 CEV Avrupa Şampiyonası finalinde Sırbistan'ı setlerde 3-2 yenerek şampiyon olan A Milli Kadın Voleybol takımına yeni sponsorlar eklenmeye devam ediyor.

Milli Kadın Voleybol takımının ana sponsoru resmi bahis platformu Misli oldu.

Resmi imza törenine ise Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören, Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ ve A Milli Kadın Voleybol Takımı sporcuları Elif Şahin ile İlkin Aydın yer aldı.


İmza töreninde Demirören Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören'in açıklamaları şu şekide;

"Bir kez daha bir ilki gerçekleştirerek Avrupa Şampiyonu olan A Milli Kadın Voleybol Takımımızı kutlamak istiyorum. Öncelikle bir Türk vatandaşı olarak sahadaki mücadeleleriyle elde ettikleri zaferlerle, her birimize yaşattıkları gurur için kendilerine teşekkür ediyorum. İlk önce Milletler Ligi'nde şampiyon oldular. Voleybol tarihimizde ilk defa ülkeler sıralamasında birinciliğe yükseldiler. Geçtiğimiz pazar günü gelen Avrupa şampiyonluğu ile de Milli Takım'ın adını bir kez daha tarihe yazdırdılar. Başta Sayın Cumhurbaşkanımızın sonsuz destek ve yönlendirmeleriyle yapılan yatırımlar olmak üzere, spor bakanlarımızın yoğun çabaları ve federasyonu başkanımızın ekibiyle birlikte nakış işler gibi uzun yıllar boyunca yaptığı özverili çalışmaları neticesinde bu başarıların elde edildiğine inanıyoruz." ifadelerine yer verdi.


Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ ise şu açıklamalara yer verdi;

"Dünyada bir numara olan ligin bir dönem isim sponsoru Misli, bugün itibarıyla Sultanlar Ligi ve milli takımın resmi sponsoru. İş birliğini daha da büyütüp, desteklerini daha büyük olarak almanın mutluluğunu yaşıyoruz. Dünyanın en iyi ligi, Sultanlar Ligi biliyor musunuz? Son Avrupa Şampiyonası'nda iki Türk takımının final oynaması, Türk spor tarihinde bir ilk. Geldiğimiz noktada son Olimpiyat şampiyonunu yeniyorsunuz, son Avrupa şampiyonunu yeniyorsunuz ve son dünya şampiyonunu yeniyorsunuz. Bu zaferi elde eden Sultanlar, 'Türk voleybolunda sırada ne var?' diye sorulan soruya, 'Sırada hangi organizasyon varsa ona talibiz' diyor. Bir süre sonra Olimpiyat elemesi oynanacak. Kimse merak etmesin; Sultanlarımız, olimpiyatlarda yüzde yüz yer alacak."

A Milli Kadın Voleybol Takımı 2023 CEV Avrupa Şampiyonası'nda oynadığı 9 karşılaşmada da galip ayrılmış, namağlup şampiyon olmuştu.



http://www.ankaramasasi.com/haber/2097702/a-milli-kadin-voleybol-takimina-yeni-sponsor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.