Eski karısıyla tartışan kadını yumrukla bayılttı

Zonguldak ilinin Ereğli ilçesinde sözde bir erkek şahıs, eski karısıyla tartışan kadını yumrukla bayılttı. Kadın hastaneye kaldırılırken, sözde adam polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.
Mevlüt Peker
|
06 Eylül 2023, Çarşamba - 18:13
Eski karısıyla tartışan kadını yumrukla bayılttı

Edinilen bilgilere göre, Murtaza Mahallesi'nde yer alan Orhan Gazi Caddesi üzerinde faaliyet gösteren bir lokantanın önünde olay meydana geldi. İddialara göre, lokantada çalışan Nuray A. ile Selma A. arasında bilinmeyen bir nedenle anlaşmazlık yaşandı. Bu çatışma zamanla bir kavgaya dönüştü.

Bu sırada, Selma A. söz konusu yerde bulunan Kamil E.'yi çağırdı. Kamil E.'nin gelmesiyle birlikte lokanta önünde büyük bir karmaşa yaşandı. Kamil E., Selma A.'ya saldırmaya başladı ve kadın aldığı darbelerle bayıldı. Olayı gören müşteriler müdahale etmeye çalıştı ancak Kamil E.'nin tepkisiyle karşılaştılar.

Olayın bildirilmesi üzerine, sağlık ekipleri olay yerine yönlendirildi. İlk yardım uygulanan Selma A., ambulansla hastaneye sevk edildi. Kamil E. ile iddia edilen eski eşi Nuray A. da polis merkezine götürüldü.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2097735/eski-karisiyla-tartisan-kadini-yumrukla-bayiltti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.