Mustafa Sarıgül'den Kemal Kılıçdaroğlu açıklaması!

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, Kemal Kılıçdaroğlu'nun CHP Genel Başkanlığından ayrılması durumunda partinin baraj altında kalacağını ifade etti. Sarıgül, "Kılıçdaroğlu’nun arkasında çok değerli bir 25 milyon oy var" dedi.
Ecem Çetin
|
07 Eylül 2023, Perşembe - 11:03
Mustafa Sarıgül'den Kemal Kılıçdaroğlu açıklaması!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 28 Mayıs'ta yapılan cumhurbaşkanı seçimini kaybetmesi sonrası parti tabanından bazı isimler tarafından istifa etmesine yönelik açıklamalar geldi. 

tv100'de  Kübra Par ile Farklı Açılar programına katılan  CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, istifa tartışmalarına ilişkin açıklama yaptı. 

Sarıgül, Kemal Kılıçdaroğlu'nun parti genel başkanlığından ayrılmasıyla partinin baraj altında kalacağını öne sürdü. 

Kılıçdaroğlu'nun itifasına yönelik tabandan gelen mesajlara çok üzüldüğünü aktaran Mustafa Sarıgül, şunları kaydetti; 

"Kemal Kılıçdaroğlu’na CHP’nin her zamankinden fazla ihtiyacı var"

Bunu kondurmak istemiyorum ama biz troller diye çok açıklama yaptık. Mesaj dışarıdan gelmiyor, mesaj içeriden geliyor. Parti içi mücadele kadar dışa dönük mücadeleyi iyi verseler son derece iyi olur. Son 15 gün o mücadeleyi verselerdi sonuç çok başka olurdu. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na CHP’nin her zamankinden fazla ihtiyacı var. 

"Kılıçdaroğlu ayrılırsa,  CHP baraj altında kalır"

Sayın Kılıçdaroğlu, genel başkanlığından ayrıldığı andan itibaren CHP baraj altında kalır. Ben gücü önce Allah’ım sonra da kendi kişiliğimden alırım. Ben ne konuştuğumu biliyorum. Ben ne söylüyorsan doğru söylüyorum. Ben koltuğun peşinde koşmuyorum, bazı arkadaşlar koltuğun peşinde koşuyor. Sabah bir bakıyorsunuz erken kalkıyor adam; ‘Ben genel başkan adayımım’ diyor. Öyle arkadaşlar var ki güvenlik kamerası bulsalar konuşacaklar. Ben buna üzülüyorum. Kılıçdaroğlu’nun arkasında çok değerli bir 25 milyon oy var." İfadelerini kullandı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2097800/mustafa-sarigulden-kemal-kilicdaroglu-aciklamasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.