Selin Ciğerci’nin eski eşi Gökhan Çıra kimdir? kaç yaşında ?

2019 yılında sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci ile dünya evine girmesiyle hayatı merak edilen Gökhan Çıra kimdir? Ne iş yapıyor? İşte Gökhan Çıra'nın biyografisi...
Berfin Eneç
|
13 Eylül 2023, Çarşamba - 12:10
Selin Ciğerci’nin eski eşi Gökhan Çıra kimdir? kaç yaşında ?

16 Şubat 1996 tarihinde Tokat'ta dünyaya gelen Gökhan Çıra  Futbol kariyerine Fatsa Yaşamspor'da başladıktan sonra, Altınordu Belediyespor, Soyaspor Gençlik kulüplerinde amatör lisansla forma giydi.

Galatasaray'ın U19 takımında 2015/16 sezonunda 25 bin euro bedelle transfer edilen Gökhan Çıra, bir yıl sonra Beylerbeyi takımına transfer oldu. Gökhan Çıra, 2017/18 sezonunda Diyarbekirspor’da top koşturmaya başladı. Forvet ve sol kanat mevkisinde forma giymektedir. 

Özel Hayatı:

2 yıldır birlikte olduğu sosyal medya fenomeni ve şarkıcı Selin Ciğerci ile 28 Ekim 2019 tarihinde nikah masasına oturdu.


Selin Ciğerci, verdiği bir röportajda Gökhan Çıra ile tanışma hikayesini şu sözlerle anlatmıştı:

"Gökhan bana bilmeden mesaj attı. Fakat benimle görüşmedi. Sürekli mesajlaşıyorduk. Benim hayatıma az önce bahsettiğim futbolcu girdi. O ilişkim bittikten sonra Gökhan’la bir yerde karşılaştık. Ben ameliyat olmuş, pembe kimliği filan almıştım o zaman. Gökhan’ı görünce “Ne kadar yakışıklısın, çok değişmişsin” dedim. Fotoğraflarında küçük duruyordu. O zaman 18 yaşındaydı, şimdi 22 yaşında. Karşılaştıktan sonra mesaj attım. Ama benim mesaj attığıma inanmamış."

Gökhan Çıra ve Selin Ciğerci , geçtiğimiz yıl ilişkilerine son vermişti.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2098846/selin-cigercinin-eski-esi-gokhan-cira-kimdir-kac-yasinda-
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.