İYİ Parti'nin aday çıkarma kararına ilişkin Mansur Yavaş'tan açıklama

ABB Başkanı Mansur Yavaş, İYİ Parti'nin Ankara'da da aday çıkaracağını açıklamasına ilişkin " Ben parti ve bölge ayırmaksızın hepsinin oyuna talibim. Başka siyasi yorum yapmam" ifadelerini kullandı.
Ankara Masası
|
14 Eylül 2023, Perşembe - 13:35
İYİ Parti'nin aday çıkarma kararına ilişkin Mansur Yavaş'tan açıklama

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Cumhuriyetin 100. yılında Türkiye’nin en büyük tarım kampüsü ve rekreasyon alanını Başkente kazandırmaya hazırlanıyor. 3,5 milyon metrekarelik alana kurulan BAKAP Tarım Kampüsü ve Rekreasyon Alanı; rengarenk bitkiler, aromatik meyveler, seralar, üretim alanları, göletler, etkinlik alanları, spor sahalarıyla Ankaralıyı ağırlayacak.

16 Eylül Cumartesi günü gerçekleştirilecek açılış öncesi projenin tanıtımı kapsamında ABB Başkanı Mansur Yavaş basın mensuplarıyla bir araya geldi.

" Bütün seçmenlerden oy istiyorum"

Mansur Yavaş, 2019 seçimlerinde ittifak yaptıklarını İYİ Parti'nin 81 ilde aday çıkarma kararına ilişkin " Ankara’da 4 milyon 200 bin seçmen var şu anda. Ne kadarı oy kullanır bilmiyorum ama ben hepsinin oyuna talibim, parti ayırt etmeksizin, bölge ayırt etmeksizin " dedi.

Yavaş açıklamalarına şöyle devam etti

" Bizim söylemimiz her zaman şu olmuştur; ‘Seçildikten sonra herkese eşit bir şekilde, kimseyi ayırmadan hizmet edeceksin’. Bu şekilde de 5 yıla yakındır hizmet ettiğimizi düşünüyoruz. 2019 yılında seçime girerken vaatlerle girdik. Ama şu anda yeni seçime yaptığımız icraatlar ile gireceğiz. Belediyeciliğe farklı bir bakış getirdiğimizi düşünüyoruz. Ankara halkının önüne çıkıp ‘yaptığımız hizmetleri beğeniyorsanız bize oy verin’ diyeceğiz. Bunu da yaparken şu seçmen bu seçmen diye ayırmadan hepsinden oy istiyoruz.”

http://www.ankaramasasi.com/haber/2099142/iyi-partinin-aday-cikarma-kararina-iliskin-mansur-yavastan-aciklama
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.