Yetkin Öztürk: "Üye kaydında ilk 4'te Ankara'nın 4 ilçesi var"

İYİ Parti Ankara İl Başkanı Yetkin Öztürk, söz verdikleri gibi Ankara'da 80 bin üye hedefine emin adımlarla yürüdüklerini vurguladı.
Büşra Bayrak
|
22 Ekim 2020, Perşembe - 18:12
Yetkin Öztürk: "Üye kaydında ilk 4'te Ankara'nın 4 ilçesi var"

İyi Parti İl Başkanı Yetkin Öztürk Ankara Masası "Gündem" programında Gökhan Gökyıldırım’ın sorularını yanıtladı.

Ankaralıların İYİ Parti’ye kucak açtığını belirten Öztürk, üye sayısı olarak Ankara İl Teşkilatının ilk sırada olduğunun altını çizdi.

"Parti genelinde Türkiye birincisiyiz"

Öztürk, “Sahada üye kampanyasında çok başarılı teşkilatlarımız var.  Türkiye'nin ilk 4 sıralaması Ankara'nın dört ilçesidir. Türkiye birincisi ilçemiz Keçiören, ikincisi Gölbaşı, üçüncüsü Sincan, dördüncüsü Çankaya’dır. Bu bizlere güç veriyor, daha da artarak devam edeceğiz. 42 bin aktif üye bizim için çok iyi ve nasip olursa yılbaşına kadar hedefimiz bunu 50 bine tamamlamak ve ondan sonra da Haziran ayına kadar da sözümüz olan 80 bine tamamlamaktır. Bu konuda Ankaralı bize kucak açıyor” diye konuştu.

Pandemide Ankaralıların yanında olduk

Ankara’da gece gündüz çalıştıklarının altını çizen Yetkin Öztürk,  pandemi döneminde de çalışmaları aksatmadan devam ettirdiklerini belirtti.

Öztürk şunları kaydetti:

“Sağlıklarını riske atmamak için yakın çalışma arkadaşlarımızla gençlik kolları il başkanımızla beraber 65 yaş üstü tüm ailelerimize ulaştık. Onların taleplerini yerine getirdik. 400’e yakın ailenin kira, yakıt, elektrik, doğalgaz vs faturalarını ödedik. 6 bine yakında kendi imkanlarımızla, ailelerimize gıda yardımında bulunduk. Şuanda da gücümüzün yettiğince ilçelerimizde  tablet kampanyası başlattık. İhtiyaç sahibi ailelere gücümüz nispetinde araştırıp gerçekten ihtiyacı olan ailelerimize de bunları ulaştırmaya çalışıyoruz. Bundan da keyif alıyoruz.”

"Mansur Beyle uyum içerisinde çalışıyoruz"

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın Ankaralıya dokunan projeler ürettiğine vurgu yapan Öztürk, şöyle devam etti:

“Sayın Mansur Beyle son derece uyum içerisinde çalışıyoruz. Çok başarılı bir siyasetçi çok şovu sevmeyen, ayakları yere basan projeler üreten ve Ankara'da yaşayan hemşerilerine dokunan projeler yapıyor." 

"Mansur Yavaş tüm vaatlerini tek tek yerine getiriyor"

"Yola çıktığımız ilk gün Etimesgut'ta ilk mitingimizde şunu söylemiştim: ‘Mansur başkanın belediye reisliğinde hiçbir çocuk yatağına aç girmeyecek, hiç kimse helalimize haram katamayacak’ demiştim. Bu benim için ve herkes için çok önemli. Seçim döneminde de çılgın projesinin olmadığını ifade etmişti. Tüm samimiyetimle söylüyorum otobüsün üzerinde verdiği sözleri yavaş yavaş yerine getiriyor şu anda." 

"Üretime ve Ankaralı çiftçiye destek veriyor"

"Demişti ki Ankara’da Ankaralı'ya ürettireceğiz  ve onlardan alacağım dedi. Şu anda belediyenin mutfağında kazanında kaynayan nohutu, fasulyesi, biberi, patlıcanı aklınıza ne geliyorsa bütün tamamını Ankara'nın ilçelerinden alıyor ve bugüne kadar sürülmemiş Belediyenin binlerce dönüm arazi atıl kalmış arazilerini Kırsal Kalkınma Daire Başkanlığı marifetiyle şu anda bunları işler hale getirdi."

"Hem ihtiyaç sahiplerine yardım hem istihdam sağlıyor"  

"Yardıma muhtaç tüm ailelere bedelsiz onların evlerine kadar ihtiyaçlarını karşılıyor. Bir, ihtiyaç sahibine ihtiyacı götürüldü. İki, orada tarlada çalışacak yüzlerce kişiye istihdam alanı sağlandı. Üç, boş duran işlenmeyen topraklar yeniden ekonomiye katıldı. Yani bunların yerine bunlar alınmıyor mu? Evet alınıyordu, o belediyenin kasasından milyonlarca lira para çıkıyordu. Ama şu anda o belediyenin kasasında başka bir hizmet için ayrılıyor." 

"Vatandaş Mansur Yavaş'tan memnuniyetini dile getiriyor"

"Mansur Bey hizmet noktasında da meclis üyeleriyle millet ittifakının tüm CHP ve İYİ partili meclis üyelerimizle beraber uyum içerisinde ahenk içerisinde belediyeyi yönetiyor. Vatandaşla sahada buluştuğumuzda tüm samimiyetimle söylüyorum vatandaş bu memnuniyetini dile getiriyor.”

http://www.ankaramasasi.com/haber/280427/yetkin-ozturk-uye-kaydinda-ilk-4te-ankaranin-4-ilcesi-var
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.