20 Eylül 2023 Günlük Burç Yorumları

Selamlar sevgili astroloji meraklıları! Bugün 20 Eylül 2023. Yeni bir güne uyandık ve gökyüzü bize bugün ne mesajlar gönderiyor, merak ediyor musunuz? Aşkta, işte, sağlıkta ve daha pek çok alanda bugünü nasıl daha verimli ve anlamlı kılabiliriz? İşte 12 burcun günlük yorumları...
Zeliha Demirci
|
20 Eylül 2023, Çarşamba - 04:17
20 Eylül 2023 Günlük Burç Yorumları

Uzman astrologlar, gezegenlerin bugünkü konumları ve hareketleri ışığında, sizin için dikkat çeken en önemli noktaları değerlendirdi. Biz de hayatınıza biraz rehberlik, biraz da ilham katmak için derledik. Bugüne özel burç yorumlarına göz atmayı unutmayın!

Koç (Aries) - 21 Mart - 19 Nisan

Hadi atıl Koç! Bugün yapılacaklar listenizin en üstteki üç maddesine dikkatinizi vermek için mükemmel bir gün. Sosyal medya hesaplarını kapatın, telefonu sessize alın ve harekete geçin! Altıncı evinizdeki çalışkan Başak Güneşi ile kariyer köşenizdeki dönüştürücü Pluto'nun hizalanması sayesinde, odaklanmanıza yardımcı bir ortam oluşturursanız durdurulamazsınız! Bugün yıldızlar size keskin bir göz kazandırıyor, küçük bir detayın aslında çok büyük bir fırsat olabileceğini fark edebilirsiniz. Başarıya giden yolda bu önemli detayları göz ardı etmeyin.

Boğa (Taurus) - 20 Nisan - 20 Mayıs

Bugün tam ayarındasın Boğa! Bu yüzden şüpheciliğinizi bir kenara bırakıp biraz olumlama yapmaya odaklanın! Yaratımköşenizde becerikli Başak Güneşi ile gizemli sekizinci evinizdeki dönüştürücü Pluto'nun uyumlu olması sayesinde iki koldan da aslarınız var. Yavaşlayın ve içgüdülerinizden gelen küçük "sinyallere" kulak verin, ister bir kişiye mesaj atın ister rastgele bir sokakta dolanın. Aynı zamanda romantizm için de kıvılcımların uçuşacağı bir gün, bu yüzden ilgi çeken bir daveti kabul edin ya da bu gece dışarı çıkın ve eğlenin!

İkizler (Gemini) - 21 Mayıs - 20 Haziran

Bugün duygularınızı gizlemek mümkün değil, çünkü iradeli Güneş, en duygusal evinizde dönüştürücü Pluto ile hizalanıyor. Bu yoğunluk rasyonel tarafınızı şaşırtabilir ve yaşadıklarınızı nasıl ifade edeceğiniz konusunda sizi belirsiz bırakabilir (çünkü ikizler olarak doğalı bu!). Ancak önemli nokta olanların üzerine çok düşünmeden ya da konuşmadan kabullenmek. Eğer bu çok zor geliyorsa, kalbinizi bir günlüğe dökün veya güvenilir bir arkadaşınıza anlatın.


Yengeç (Cancer) - 21 Haziran - 22 Temmuz

Eğer bir ilişkinin kırılma noktasına geldiğini hissediyorsanız  ifadeyi temsil eden üçüncü evinizdeki Güneş ile ortaklık alanınızdaki dönüşümcü Pluto'nun bugünkü etkileşime açıklık getirebilir. Duygularınızı bastırmanın artık hiçbir anlamı olmadığını anlayabilirsiniz. Eğer ilişkiyi sonlandırmaya hazırsanız neden tüm kartlarınızı masaya koymayasınız ki? Bu karşı tarafı ihtiyaç duyduğunuz değişiklikleri yapmaya sevk edebilir.


Aslan (Leo) - 23 Temmuz - 22 Ağustos

Dikkat dağıtıcı şeyleri bir kenara bırak ve odaklan! Eğer çok iş yapmaktan veya hedefinizden sapmaktan kaçınabilirseniz bugün çok şey başarabilirsiniz. Yaratıcı Güneş'in, iş ve para evinizdeki Pluto ile nadir ve uyumlu bir buluşması altında tamamen formda olacaksınız. Çalışma saatlerinizi avantajınıza kullanın ve sürekli ertelediğiniz bir projeye anlamıyla dalın ya da birkaç işi çözümleyin. İş çıkışı eğlenceli Aslan moduna geri döneceksiniz, bu yüzden geceyi renklendirmek için giyinmeye dikkat edin!


Başak (Virgo) - 23 Ağustos - 22 Eylül

Bugün bir şeyleri karıştırarak deney yap Başak. Güneş'in sizin burcunuzda ve yaratıcılık alanınızdaki dönüşümcü Pluto ile destekleyici bir açı oluşturması meslektaşlarınız, müşterileriniz ve karşı koyma olasılığı olan herkesle yeni yaklaşımları test etmeye uygun. Ne kadar sert yaparsanız onlar da o kadar geri basacaktır bu yüzden farklı bir yol deneyin. Örneğin kendi görüşünüzü belirtmeden önce onların fikrini alın (veya onlara herhangi bir "yürüyüş emri" vermeden). Kendilerine saygı duyulmuş hissederlerse, bu kadar savunmacı olmayabilirler.


Terazi (Libra) - 23 Eylül - 22 Ekim

Belki de dışa dönük, takım ruhuna sahip alışılmış tarzınız yerine daha içe dönük hareket ediyor olabilirsiniz. Bugün Güneş'in meditatif on ikinci evinizle, ev ve aile alanınızdaki dönüşümcü Pluto'nun uyumu  kişisel konulara odaklanmanıza neden olabilir. Ancak bu enerjiyi zor bir konuda objektif bir perspektif kazanmak için kullanabilirseniz, "oraya gitmeye" değer olabilir. Sen Terazi burcusun! Eğer bir şeyin yeniden dengelenmeye ihtiyacı varsa, onları dengelemek için bu mükemmel bir gündür.


Akrep (Scorpio) - 23 Ekim - 21 Kasım

Takım olmak için uygun gün! Belki de bir işi doğru yapmak istiyorsanız, kendiniz yapmalısınız diye düşünerek yalnız çalışmayı tercih edebilirsiniz—ama inanmak ile gerçek arasındaki farkı biliyorsunuz, değil mi, Akrep? Bugün topluluklar evinizde yetenekli Güneş ile sizin yöneticiniz olan dönüşümcü Pluto, arkadaşlar, kardeşler ve komşular ile eviniz arasında destekleyici bir üçgen oluşturuyor. Aslında, inançsızlığınızı bir kenara bırakmaya istekliyseniz, planınızı gerçekten geliştirebilirler!


Yay (Sagittarius) - 22 Kasım - 21 Aralık

Yapmak ya da yapmamak mı? Güneş-Neptün karşıtlığı bugün üretkenliğinizi yavaşlatabileceği için görev listenizle başa çıkamayabilirsiniz. Sıkıcı detaylarla ilgilenmek Yay'ın hoşlanacağı bir şey değil bu yüzden bugün fazladan dikkatiniz dağılabilir. Eğer özellikle işte sıkıcı bir görevle boğuşuyorsanız, hızlıca bir çay molası verin! Dışarıda güneşin altında kalın renkli camlı birkaç güneş gözlüğü deneyin. Tabii, eğer bir iş yetiştirmeniz gerekiyorsa sandalyenize yapışmak dışında başka bir seçeneğiniz olmayabilir. Gün boyu molalar planlamak yerine bu gece için cazip bir ödül oluşturun. Mesela en sevdiğiniz lüks restoranda yemek ya da ölüp bitmek istediğiniz bir gösteriye bilet almak gibi.


Oğlak (Capricorn) - 22 Aralık - 19 Ocak

Bugün Güneş'in vizyon evinizde ve sizin burcunuzda olan Pluto ile uyumlu hale gelmesi nedeniyle mavi gökyüzünü düşünme modundasınız Oğlaklar! Paranızın tam karşılığını almak için zihninizi uyuşturan görevleri erken halletmek (veya yarına ertelemek) ve hayal gücünüzü serbest bırakmak için kendinize zaman ve alan tanıyın. Bitmek bilmeyen toplantılardan çekilin! Uzun lafın kısası, insanların aramalarını sesli mesaja bırakın. Yanınızda bir günlük tutun veya notlar uygulamanızı açık tutun, böylece güzel herhangi bir fikri yakalayabileceğinize emin olabilirsiniz—ki bunlardan bazıları kesinlikle kazananlar olacaktır!

Kova (Aquarius) - 20 Ocak - 18 Şubat

Bugün büyük bir görevi başarmak için gizli hareket etmeniz gerekebilir. Güneş'in, sezgisel evlerinizdeki dönüştürücü Pluto ile uyumlu hale gelmesiyle içgüdülerinize güvenmelisiniz ama çok fazla şeye değil! İnsanlar kendi gündemlerini diretmeye çalışabilir ama takım oyuncusu değiller. Kimseyi bir şey için suçlayamayacağınızdan işinizi sessizce yapın. Toplumun daha büyük iyiliği için hareket ettiğiniz sürece, hakkınızı alırsınız!


Balık (Pisces) - 19 Şubat - 20 Mart

Bugün "yalnız Balık" günü değil. Parlayan Güneş ve dönüştürücü Pluto'nun, sosyal evlerinizde dayanılmaz şekilde manyetik bir karışım oluşturduğu bugünde kalabalıklardan kaçamayacaksınız. Takımınız için bir kişi daha mı bulmaya çalışıyorsunuz? Muhtemelen düşündüğünüzden daha fazla gönüllü bulabilirsiniz. Ve Güneş ortaklık evinizde olduğu için, bu yeni yüzlerden biri sadece arkadaş olmaktan daha fazlası olabilir.


http://www.ankaramasasi.com/haber/2100422/20-eylul-2023-gunluk-burc-yorumlari
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.