27 Eylül 2023 Günlük Burç Yorumları

Selamlar sevgili astroloji meraklıları! Bugün 27 Eylül 2023. Yeni bir güne uyandık ve gökyüzü bize bugün ne mesajlar gönderiyor, merak ediyor musunuz? Aşkta, işte, sağlıkta ve daha pek çok alanda bugünü nasıl daha verimli ve anlamlı kılabiliriz? İşte 12 burcun günlük yorumları...
Zeliha Demirci
|
27 Eylül 2023, Çarşamba - 00:00
27 Eylül 2023 Günlük Burç Yorumları

Uzman astrologlar, gezegenlerin bugünkü konumları ve hareketleri ışığında, sizin için dikkat çeken en önemli noktaları değerlendirdi. Biz de hayatınıza biraz rehberlik, biraz da ilham katmak için derledik. Bugüne özel burç yorumlarına göz atmayı unutmayın!

Koç (Aries) - 21 Mart - 19 Nisan

Bugün birinin üzücü hikayesine olan duygusal tepkiniz ya da bir arkadaşınız adına olan öfkeniz yüzünden kendinizi mendil ararken bulabilirsiniz. Gezegenler, gözyaşınızın ve kalp çakranızın açılması için mükemmel bir şekilde hizalanmış durumda ve size terapötik bir empati dozu sunuyor. Buna karşı koymayın; bunu lehinize kullanın! Sevdiklerinize ulaşın ve onlara ne kadar değerli olduklarını bildirin. Bir sonraki seferde sizin için koşarak gelecekler.


Boğa (Taurus) - 20 Nisan - 20 Mayıs

Sepetinize bir başka süs eşyası eklemeyin. Bugün insanlar arasındaki bağlantının gücünü hatırlamakla ilgili, bu hepsinin en iyi hazzıdır. Ayrıca unutmayın ki insanlar, nesnelerin aksine, her zaman düzenli kategorilere, zaman dilimlerine veya organizasyon ilkelere sığmaz. Takipçilerinizle bağlantı kurmak için programınızda ekstra zaman ayırın. Sohbetlerin belirli bir amacı başarmak için baskı olmadan akmasına izin verin. Anın içinde rahatlarsanız, zaten daha ilham verici bir tartışma yapma olasılığınız yüksektir. Görünüşe göre sonuçta bu kadar çok uğraşmanıza gerek yokmuş!

İkizler (Gemini) - 21 Mayıs - 20 Haziran

İnsanları memnun etme uyarısı! Eğer kendinizi fazla taahhütte bulunduysanız, bugün baskıyı hissedeceksiniz. Ancak sürekli olarak zorluklara karşı mücadele etmeye devam etmeyin. Eğer zamanınız üzerinde çok fazla talep varsa, kendi sağduyunuz için bir veya üç sözünüzden diplomatik bir şekilde geri adım atın. Bize güvenin: Gerçek arkadaşlarınız ve destekçileriniz bu konuda size sıkıntı çıkarmayacak. Size suçluluk hissi yaratmaya çalışanlar için mi? Kendinize onların duygularının kendi sorumlulukları olduğunu hatırlatın ve bu duyguları üzerinize almayın.

Yengeç (Cancer) - 21 Haziran - 22 Temmuz

Sürekli "hayatın" sakinleşmesini bekliyor ama biliyor musun? Bu hızlı enerji dışarıdan gelmiyor, tam da içten geliyor! Heyecan sevginiz tüm dışsal aktiviteyi yaratıyor, ancak siz bile ara sıra aksiyondan bir mola ihtiyacı duyuyorsunuz. Ancak, sizin katılımınız olmadan bu gerçekleşmeyecek, bu yüzden düşüncelerinizle baş başa kalmak ve ruhunuzla yeniden bağlantı kurmak için biraz zaman ayırın. Sessizce oturmak her zaman iyidir, yoga yapmak, günlüğünüze serbest yazı yazmak ya da başka birini düşünmek zorunda kalmadan sadece "kendi halinizde olabileceğiniz" bir yerde tek başınıza öğle yemeği yemek de öyledir.

Aslan (Leo) - 23 Temmuz - 22 Ağustos

Balık burcundaki ay, özel sekizinci evinizden geçerken, kendi alanınıza dalmaktan başka bir şey istemezsiniz. Ancak herkes binlerce soru, yorum ve "buna bakın!" mesajlarıyla sizi kesintiye uğratıyor. Ne yazık ki, işi tamamlamadan diğerlerinden onlarca son cevap ve detay almadan olmuyor. Yapabileceğinizin bir sınırı var. Bu günün, jonglörlük yeteneklerinizi pratik yapma günü olacağını kabullenmekte fayda var. Bu akşam, kendinizi biraz lüks bir şımartma veya sakin ve özel bir yerde iki kişilik seksi bir akşam yemeğiyle ödüllendirin.


Başak (Virgo) - 23 Ağustos - 22 Eylül

Sağlık arabasına hepiniz binin! Bugün, sağlıklı yaşamla ilgili altıncı evinizdeki ay, bedene odaklanan ikinci evinizdeki aktif Mars ile uyum içinde, canlılığınızı ele alma konusunda sizi ilham veriyor. Ancak 180 derecelik bir dönüş yapmaya çalışmayın. Bir seferde bir veya iki gerçekleştirilebilir adım atın ve bu adımların alışkanlık haline gelmesine izin verin. Hafta boyunca birkaç tarifte kullanılabilecek taze malzemeler alın - ve sağlıklı bir öğle yemeği için fazladan yapın. Haftada en az üç kez 45 dakika yapmayı taahhüt edebileceğiniz bir fiziksel aktivite seçin. Kalp atış hızınızı artırıyorsa hızlı bir yürüyüş bile işe yarar.

Terazi (Libra) - 23 Eylül - 22 Ekim

O uzun toplantıyı iptal edin, Terazi, ve iki saatlik enerji veren öğle yemeğini unutun. Bugün, uzun süren tartışmalar ve bitmek bilmeyen Zoom toplantıları için yanlış bir gün. Enerji, hızlı ve kolay, direkt ve sert olacak şekildedir. Ancak, ani tepkiler vermemek süper insan çabası gerektirecek. Bu yüzden kendinizi protein dolu bir kahvaltı ve günlük kafein ihtiyacınızla dengeleyin. Gün boyunca, zihninizin aktif kalması için yapılabilir küçük görevlere başlayın, tamamlayın ve sadece kısa konuşmalara katılın. Mümkün olduğunda durun ve nefesinize odaklanın!

Akrep (Scorpio) - 23 Ekim - 21 Kasım

Dilinizi tutmanız gereken zamanlar ve kalpten konuşmanın daha iyi olduğu zamanlar vardır. Bugün, duygusal dördüncü evinizdeki ay ile tavizsiz Mars'ın uyumlu olduğu bir gün, gerçek duygularınızı ifade etmek için kozmik bir destek alıyorsunuz. Bir akrabanızın yaptığı bir şeyden dolayı incinmiş hissediyor ya da gizli bir aşka sahipseniz, içinden çıkarıp anlattığınızda çok daha iyi hissedeceksiniz. Bunları kendinize saklarsanız hiçbir şey çözülemez ya da ilerlemez. Bu yüzden mükemmel anı bulun, ardından duygularınızı -şefkatle- ifade edin.

Yay (Sagittarius) - 22 Kasım - 21 Aralık

Ne kadar meşgul olursanız olun, Yay, bugün bir arkadaşınızla oturup içten içe bir sohbet yapmak için zaman ayırın. Bağlantınızı derinleştirecek ve bu kişiye, birkaç saat bekleyebilecek bir görevden daha önemli olduklarını göstereceksiniz. Ayrıca siz de fayda sağlayacaksınız: Stres seviyeniz düşecek ve dostluk bağı en yüksek değerlerinizi pekiştirecek, gerçekten neyin önemli olduğunu size hatırlatacak. Günün sonunda, sadece onları düşündüğünüzü söylemek için başka bir yakın arkadaşınıza veya akrabanıza telefon edin.


Oğlak (Capricorn) - 22 Aralık - 19 Ocak

Son zamanlarda şeyleri biraz fazla kişisel mi alıyorsunuz? Bugün, özellikle kendiniz hakkında mizah anlayışı geliştirebilirseniz, gülmek en iyi ilaç olacaktır. Hey, hepimiz zaman zaman coşarız. Eğer küçük bir sorunu büyük bir mesele haline getirdiyseniz, enerjiyi biraz hafiflik ve komik bir kart veya hediye ile dengeleyin. Haftanın stresini atmak için aktif bir şeyler yapın, ister parkta koşu yapın ister terleyerek yoga dersine katılın.


Kova (Aquarius) - 20 Ocak - 18 Şubat

Bugün, Kova, bir iş projesine odaklanmak ve anın içinde olmak birbiriyle çelişiyor. Biri ya da diğerini seçin ve -oldukça- ödün vermeyi bekleyin. Meşhur dolu bir tabağınız var ve üzerine bir de bardağınız taşıyor. Aklınızı korumak için yapılacaklar listenizi sadeleştirin. Her gereksiz maddeyi atın ve enerjinizi en öncelikli olanlara odaklayın. Dış konuşmaları görmezden gelin ve günü görevinizi tamamlayarak bitirin.


Balık (Pisces) - 19 Şubat - 20 Mart

Görüş anketlerini kapatın, Balık. Yeterince geri bildirim topladınız—daha fazlası aşırı analiz felcine yol açacak. Ayrıca, bugün ay sizin burcunuzda, bu da bir plan üzerinde ilerlemeniz için size güven veriyor. Aldığınız en iyi tavsiyeyi kullanın ve sıkışmış enerjinin tekrar akmaya başlaması için proaktif bir şeyler yapın. Kendinize sorun: Hedefime en doğrudan rota nedir? Sonra ilk ve en basit adımı atın - ve eğer bu adımın en bariz olanı olduğunu görürseniz şaşırmayın.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2101871/27-eylul-2023-gunluk-burc-yorumlari
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.