21 Eylül 2023 Günlük Burç Yorumları

Selamlar sevgili astroloji meraklıları! Bugün 21 Eylül 2023. Yeni bir güne uyandık ve gökyüzü bize bugün ne mesajlar gönderiyor, merak ediyor musunuz? Aşkta, işte, sağlıkta ve daha pek çok alanda bugünü nasıl daha verimli ve anlamlı kılabiliriz? İşte 12 burcun günlük yorumları...
Zeliha Demirci
|
21 Eylül 2023, Perşembe - 00:10
21 Eylül 2023 Günlük Burç Yorumları

Uzman astrologlar, gezegenlerin bugünkü konumları ve hareketleri ışığında, sizin için dikkat çeken en önemli noktaları değerlendirdi. Biz de hayatınıza biraz rehberlik, biraz da ilham katmak için derledik. Bugüne özel burç yorumlarına göz atmayı unutmayın!

Koç (Aries) - 21 Mart - 19 Nisan

O dedikodulara aldırma, Koç! Bugün çay içmek seni sıkıntıya sokabilir, bu nedenle dedikodu sevenlerle karışmamak en iyisi. Stabilize edici bir çeyrek ay, Yay burcunda ve vizyoner dokuzuncu evinizde parlıyor. Sonuçlara varmadan önce hikayeleri doğrula. Asılsız dedikodularla birine meydan okumak, gereksiz ve garip bir anlaşmazlığa yol açabilir. Savaşa dalma yerine bu bilgiyi eleştirel bir gözle incele. Kaynağınıza güvenebilir misiniz? Yoksa bu kişi sizin fikrinizi etkilemeye mi çalışıyor? Gerçeği öğrenene kadar beklemekte fayda var!

Boğa (Taurus) - 20 Nisan - 20 Mayıs

Kasayı aç, Boğa. Bugünün yıldızları, itiraflara dönüşebilecek konuşmalar yaratabilir. Eğer kendinizi direniyorsanız, bunun sadece alışkanlık yüzünden olduğunu anlayın. Kendinizi bu sırdan kurtarın ve ardından yükünüzü hafifletin. Güvendiğiniz bir arkadaşınızla veya aile üyesiyle akşam yemeğine çıkın. En azından, bu gece bir telefon randevusu yapın. Sadece bu kişinin, mevcut durumla ilgili olmamasına dikkat edin, böylece objektif olabilirler. Başınızı kaldırın: İnsanlar bugün size, sanki evin içindeki terapistmişsiniz gibi başvurabilirler. Merhametli olun, ama yapmanız gereken işi de unutmayın!

İkizler (Gemini) - 21 Mayıs - 20 Haziran

Bugünün Yay burcundaki çeyrek ayı, ilişki evinize dengeleyici ışınlarını yansıtarak en yakın bağlantılarınızda dengeyi yeniden kurmanıza yardımcı oluyor. Sevgilinizden veya işbirliği yaptığınız kişilerden onay bekliyor musunuz? Hayran olduğunuz insanlardan olumlu geri dönüş almak iyi hissettirirken, bugün ortaklıklar içinde kendi başınıza ayakta durma yeteneğini geliştirmekle ilgili. Eğer bir şey (veya birisi) SENİN zevkine uygunsa, önemli olan bu. Vizyonunuza güvenin, İkizler ve onu paylaşmaktan korkmayın! İçsel inancınızı geliştirin ve bir şeye gerçekten inanıyorsanız, dış baskılara boyun eğmeyin.

Yengeç (Cancer) - 21 Haziran - 22 Temmuz

Bir matcha latte daha koyun! Bugünkü Yay çeyrek ayının, iş ve hizmetle ilgili altıncı evinizde dolaşırken biraz ekstra kafein, uzun bir yol kat edebilir. Grup metin konuşmasını susturun ve dikkat dağıtıcı şeyler olmadan görev listenizi tamamlayın. Son ürünü kusursuz bir şekilde sunmak isteseniz de, önemsiz detaylar üzerinde değerli zaman harcamayın. Bitiş çizgisi görüşte, ancak önemsiz şeylere takılırsanız ona asla ulaşamazsınız. Belirlediğiniz süre içerisinde bir şeyi tamamlamak için bir meslektaşınızdan ekstra yardım almanız gerekiyorsa, sadece sorun. Stratejik bir işbirliği, hedefinize rekor sürede ulaşmanıza yardımcı olabilir.

Aslan (Leo) - 23 Temmuz - 22 Ağustos

Konuşkan mısınız? Dikkatli olun, Aslan. Coşkunuzda, özellikle Yay'daki çeyrek ayın dramatik bir şekilde ifade edilen beşinci evinizi aydınlattığı bu gün, sohbetleri domine edebilirsiniz. Hikaye anlatmaya başlamadan önce dinleyici kitlenizin ilgisini ölçün. İnsanlar CrossFit aşkınızla olan karşılaşmanızın epik hikayesinden gerçekten keyif alıyorlar mı, yoksa sadece kibarca dinlerken gözleri mi camlaşıyor? Mümkün olan en kısa sürede ana noktaya gelin, SONRA detaylarla süsleyin. Ve hatta kalabalığı büyüleyici bir şekilde tutarsanız, jesti geri veriyor ve mikrofonu başkasına mı geçiriyorsunuz? Diyalogları monologlardan ayırt edin. İnsanlar onları içeri çekerseniz daha fazla ilgilenir ve yatırım yaparlar.

Başak (Virgo) - 23 Ağustos - 22 Eylül

Yuvanızda rahatlayın, Başak—veya en kısa sürede geri dönün! Bugünün dengeleyici çeyrek ayı, evsel dördüncü evinizde yer alarak sakin kalmak için kozmik onayı veriyor. Yorgun hissediyorsanız kendinize çok ihtiyaç duyulan bir mola verin. İşten sonra boot camp sınıfına gitmek yerine, biraz kendi kendine bakım seansı için eve gidin. En sevdiğiniz taşları çıkarın, bazı esansiyel yağlar sürün ve rehberli bir meditasyon dinleyin. Şirket gibi hissediyorsanız, rahat bir akşam yemeği için yakın bir arkadaşınızı davet edin—veya yemek yapmak için enerjiniz yoksa dışarıdan yemek sipariş edin. Evinize biraz düzen getirmeniz mi gerekiyor? HGTV maratonu yerine tek bir odaya odaklanın.

Terazi (Libra) - 23 Eylül - 22 Ekim

Çırpın, çırpın! Sosyal kelebeğiniz bugün tam anlamıyla ortaya çıkıyor, çünkü doğum haritanızın en konuşkan bölümlerinde uyumlu bir ay-Venüs açısı var. Tüm gün bir masanın arkasında sıkışıp kalmak işkence gibi gelecek bu yüzden hareket halinde kalmak için yollar bulun. Ofis dışında bir öğle yemeği toplantısı düzenleyin, parkta bir beyin fırtınası yapın ya da e-postalara yanıt vermek için dizüstü bilgisayarınızı bir kafeye götürün. Bir yabancıyla dostane bir sohbet şaşırtıcı derecede talihli olabilir. Okudukları kitap ya da taktıkları kamyon şoförü şapkası hakkında meraklıysanız, sormaktan çekinmeyin!

Akrep (Scorpio) - 23 Ekim - 21 Kasım

Üç, iki, bir, şımartın kendinizi! Bugünkü şatafatlı ay-Venüs açısı, kendinizi bir şeylerle ödüllendirmek için kozmik izin veriyor. Mevcut finansal durumunuzu gözden geçirin ve bütçenizin birkaç eski eşya ya da yeni bir çift bot için biraz esneklik sağlayıp sağlamadığını kontrol edin. Daha küçük yollarla da yükseltme yapabilirsiniz. Bu akşamın yemek malzemelerini organik bir tezgâhtan alın ya da göz koyduğunuz lüks kahve öğütücüyü satın alın. Harcanabilir geliriniz mi az? Şimdi başlayarak, her gün biraz bir kenara koyarak serbest harcama fonunuzu oluşturun.


Yay (Sagittarius) - 22 Kasım - 21 Aralık

Otantiklik, senin oyununun adı, Yay, ve gerçeğini yaşamaya hazır olduğunda seni kimse tutamaz. Ay'ın burcunuzda ve Venüs'ün genişleyen dokuzuncu evinizde oluşturduğu tatlı açı, coşkulu dürüstlüğünüzü harekete geçirir. Yaptığınız seçimlerin, öğrendiğiniz karmaşaların, geri almak istediğiniz hataların sahibi olun. Dürüstlüğünüz ve kendinizi kabullenmeniz, diğerlerinin de kendilerine daha merhametli olmalarına yardımcı olur. Tüm bu yargısız enerjinin etrafta dolaştığı bir dönemde, ruhsal bağlanma anları sizi bekliyor!


Oğlak (Capricorn) - 22 Aralık - 19 Ocak

Hayat sadece iş değil, Oğlak, ve bugünkü ay-Venüs üçgeni kişisel bağlantılarınıza odaklanmanız için sizi davet ediyor. Yakın bir arkadaşınızla yemek yemeyeli ya da sadece telefonda sohbet etmeyi planlamayalı uzun zaman oldu mu? Sosyal medyada bir gezinti yapın: Sevdiğiniz biri, onlara kolayca yol gösterebileceğiniz bir sorunla mücadele ediyor olabilir. Öte yandan, deneyimli insanlardan rehberlik almak için gururunuzun yoluna girmesine izin vermeyin.

Kova (Aquarius) - 20 Ocak - 18 Şubat

Hayatınızdaki VIP'leri en iyi sakladığınız sırlar gibi davranmayı bırakın, Kova! Bugün, topluluk köşenizdeki Yay Ay'ı, ortaklık bölgenizdeki Venüs ile samba yaparak, her türlü sosyalleşme düzenlemesi için sahneyi hazırlıyor. Tanıştırmalar için "mükemmel an" bu akşamki mutlu saat ya da hafta sonu takılması olabilir. Bu eğlenceli enerji akarken, sonbahar sezonunun ilk partisi için planları harekete geçirin. İster evinizde bir akşam yemeği düzenleyin, ister herkesi yerel bir mekanda içki ve gösteri için toplayın.

Balık (Pisces) - 19 Şubat - 20 Mart

Bugünkü yıldızlar, kişisel alanda yatırım yaptığınız enerji hakkında düşünmenizi teşvik ediyor. Dost olarak etiketleyeceğiniz birçok kişi var, Balık, ama kaç tanesiyle gerçek bir bağlantı hissediyorsunuz? Eğer o ruhsal uyum yoksa, bir adım geri atın. Sonra, karşılıklı bir akışın olduğu insanlar için yer açın. Önümüzdeki birkaç hafta içinde, bilinçli bir şekilde birkaç anahtar kişi için zaman yaratmayı deneyin. Bu, alışkanlık haline gelebilir!

http://www.ankaramasasi.com/haber/2100664/21-eylul-2023-gunluk-burc-yorumlari
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.