29 Eylül 2023 Günlük Burç Yorumları

Selamlar sevgili astroloji meraklıları! Bugün 29 Eylül 2023. Yeni bir güne uyandık ve gökyüzü bize bugün ne mesajlar gönderiyor, merak ediyor musunuz? Aşkta, işte, sağlıkta ve daha pek çok alanda bugünü nasıl daha verimli ve anlamlı kılabiliriz? İşte 12 burcun günlük yorumları...
Zeliha Demirci
|
29 Eylül 2023, Cuma - 00:59
29 Eylül 2023 Günlük Burç Yorumları

Uzman astrologlar, gezegenlerin bugünkü konumları ve hareketleri ışığında, sizin için dikkat çeken en önemli noktaları değerlendirdi. Biz de hayatınıza biraz rehberlik, biraz da ilham katmak için derledik. Bugüne özel burç yorumlarına göz atmayı unutmayın!

Koç (Aries) - 21 Mart - 19 Nisan

Megafonla seslenirseniz ya da mikrofonu bırakırsanız, bugün mesajınızı yayma konusunda harika bir fırsat sunuyor! Gökyüzünde sadece bu yılın burcunuzda tek dolunayını görüyoruz, bu da önümüzdeki iki hafta için üzerinizde spot ışığının odaklandığı anlamına gelir (ana manifestasyon zamanı). Eğer son altı ay boyunca bir misyonla meşgul olduysanız, nihayet dünyaya sunmaya hazır olabilir. Onun "mükemmel" olması gerektiği yanılgısını aşın. İhtiyacınız olan şeyin tamamlandığından emin olmaktır, böylece bir sonraki parlak projenize geçebilirsiniz!


Boğa (Taurus) - 20 Nisan - 20 Mayıs

Hangi şeylere sıkı sıkıya tutunuyorsunuz ya da ölümüne sarılıyorsunuz ki, size hiçbir şekilde yardımcı olmadığını biliyorsunuz? İhtimallerden biri, Boğa, faturaya uyan birden fazla şey olması ve bunu bırakmaya "hazır" olup olmadığınızın neredeyse önemsiz olmasıdır. Bugün, yılın sadece Koç'taki dolunayının on ikinci evinizi - salıverme, geçişler ve şifa - harekete geçirmesiyle, yaranın üzerinden bandajı yırtmaya karar verebilirsiniz. Diğer tarafa geçtiğinizde, bunu daha önce yapmış olmanızı dilerdiniz!

İkizler (Gemini) - 21 Mayıs - 20 Haziran

Rehberinizde milyonlarca isim bulunsa da, İkizler, tanıdıklar, iş arkadaşları ve gerçek dostlar arasındaki farkı net bir şekilde biliyor musunuz? Bugün, yılın sadece bir keresine mahsus olan Koç burcundaki dolunay, on birinci evinizdeki topluluk enerjisini harekete geçirerek, gerçekten önemli olan kişilere odaklanmanız için gereksiz yükleri temizlemenize yardımcı olabilir. Böyle büyük bir listeyi bile aklınızın bir köşesinde tutarak çok enerji kaybediyorsunuz. Önümüzdeki haftalarda, sadece ruhunuzla uyumlu olan ekibe odaklanın ve aralarında ne tür sinerjilerin oluştuğunu görün.


Yengeç (Cancer) - 21 Haziran - 22 Temmuz

Bugün veya önümüzdeki iki hafta içerisinde profesyonel hayatınız yılın sadece bir keresine mahsus olan Koç burcundaki dolunayın kariyer hedefleri ve başarıyla ilgili onuncu evinize gelmesiyle zirveye ulaşabilir. Son aylarda yoğun bir şekilde içinde bulunduğunuz bir proje sonuçlanabilir—VEYA getirisinin azaldığı bir noktaya gelebilir. Püf nokta, bu anın ne zaman geldiğini fark etmek ve tam doğru zamanda bu projeden çıkmaktır. Bir sonraki büyük hedefinizin ne olduğunu düşünün, rotanızı belirleyin ve hemen işe koyulun!


Aslan (Leo) - 23 Temmuz - 22 Ağustos

Uzun zamandır içinizde tuttuğunuz önemli bir gerçek var mı ki, çok güçlü bir şekilde dışarı fırlayacak diye korkuyorsunuz? Aslında, Aslan, bu muhtemelen bir noktada dışarı çıkmak zorunda, bu yüzden en azından zamanlamayla lehinize olacak şekilde hareket edebilirsiniz. Bugün, spontan ateş elementine sahip bir burç olan Koç'taki yılın tek dolunayını ve gerçeği söylemeyle ilgili dokuzuncu evinizi işaret ediyor. Eğer bu durumu ifade etmemenizin size nasıl hissettirdiğinden ziyade, bir başkasının bunu duyduğunda nasıl hissedeceği konusunda daha endişeliyseniz, bu dolunay size bu durumu hızla değiştirmeniz için yardımcı olabilir!


Başak (Virgo) - 23 Ağustos - 22 Eylül

Bir ilişki hakkında kararsız mı kaldınız, Başak, onu kaybetmek için çok değerli ama taahhüt etmek için yeterince harika olmadığını mı düşünüyorsunuz? Bugün, kararlı Koç'taki dolunay ve yakınlaşma, ruh birleşimiyle ilgili sekizinci eviniz sayesinde aklınızı ne yapacağınıza dair karar vermenizde size yardımcı olabilir. Bir arkadaşınızla ya da bir uzmanla bu konuyu (sonuna kadar!) konuşun, ancak her iki tarafın da iyiliği için kararı önümüzdeki iki hafta içinde verin. Zaten bir ilişkiniz var mı? Neler arzuluyorsunuz ama elde edemiyorsunuz? Sorun ve belki de istediğiniz cevabı alırsınız!


Terazi (Libra) - 23 Eylül - 22 Ekim

Onları seviyorsunuz, onları seviyorsunuz... belki de? Bu kararı neden bu kadar imkansız bir şekilde alıyorsunuz, Terazi? Ya birine daha yakın olmak ve onu daha iyi tanımak istersiniz ya da istemezsiniz. Bu kadar belirsizlik, aklınızı karar vermek için size yardımcı olmuyor! Ancak bugün, ortaklık evinizdeki yılın tek Koç dolunayının kesin ışıkları altında, netlik kazanabilirsiniz. Eğer gün sonunda kazanamazsanız, kendinize iki hafta (zirve tezahür süresi) verin ama sonra harekete geçmeyi planlayın ki bu da bir Koç'un uzmanlık alanıdır!


Akrep (Scorpio) - 23 Ekim - 21 Kasım

Sağlığınıza dikkat etmek için bahanelerinizi tüketiyorsanız, bugün sizi canlandıracak olan Koç dolunayı, sağlığınızı koruma konusundaki altıncı evinizde hoş bir ilham kaynağı olmalıdır! Ancak lütfen yılın başlarında yaptığınız ya da yapmadığınız şeyler için kendinizi suçlamayın. Başınızda bu kadar çok iş ve stres varken, sağlık veya fitness hedeflerinizden herhangi birini başardığınız için harikasınız. Yine de, somut hedefler belirlemek ve önümüzdeki altı ay boyunca yavaşça ve istikrarlı bir şekilde bu hedeflere doğru çalışmak için güçlü bir an bu.


Yay (Sagittarius) - 22 Kasım - 21 Aralık

Yoga pantolonunda ve spor ayakkabılarında neden bu kadar rahat olduğunuzu anlıyoruz, Yay. Ancak bugünkü provokatif Koç dolunayı, ün ve şöhretinizi temsil eden beşinci evinizi elektriklendiriyor ve tüm gözleri üzerinize çeviriyor, bu yüzden glamour ekibinden yardım isteyebilirsiniz. Gerçekte toplantıları yönetiyor olun ya da sadece Zoom galerisindeki bir yüz olun, insanlar sizi izliyor. Bir terfi veya yeni bir iş umuyorsanız, güçlü bir ilk izlenimin gücünü küçümseyemezsiniz. Gerekli yeteneklere sahipsiniz; şimdi sadece etkileyici bir şekilde giyinin!

Oğlak (Capricorn) - 22 Aralık - 19 Ocak

"Çok fazla çalışma" sizin sözlüğünüzde bir kelime değil, Oğlak. Ancak büyük bir projeyi tamamlamak için mumu her iki ucundan da yakıyorsanız, bu anlamı bizzat öğrenebilirsiniz. Bugünkü Koç dolunayı, evdeki yaşantınızda size bir uyarıda bulunabilir, sizi, birinin (veya birkaç kişinin) sürdürdüğünüz iş-ev yaşamı "dengesi"nden memnun olmadığı konusunda uyarabilir. İşler kontrolden çıkmadan önce çalışma saatlerinizi sınırlayın ve ailenize ve en yakın arkadaşlarınıza çok daha fazla sevgi ve ilgi gösterin.


Kova (Aquarius) - 20 Ocak - 18 Şubat

Özellikle evinize yakın olmak üzere, önümüzdeki iki hafta içinde sosyal yaşamınızı nasıl canlandırabilirsiniz? Bugün, yılın tek Koç dolunayı, iletişim ve kişilerarası bağlantılarını temsil eden üçüncü evinizi harekete geçiriyor ve sizi yeniden cazibeli bir lider haline getiriyor. En yakınınızdaki, en değerli insanlarınızla ve sadece çok eğlenceli insanlarla takılmak sizi her zaman hayata döndürür. Yerel etkinlikleri araştırın ve etkinlik listesini ekibinize gönderin. Farkına varmadan sonbahar takviminiz konserler, doğa yürüyüşleri ve mutlu saatlerle dolup taşabilir.


Balık (Pisces) - 19 Şubat - 20 Mart

Finanslarınızı tekrar rayına oturtabilir veya en azından doğru yönde ilerletebilirsiniz, önümüzdeki iki hafta boyunca bazı temel adımları taahhüt ederek. Koç dolunayı, daha tasarruflu bir para yöneticisi olmanın yeni yollarını araştırırken bir bölümü tamamlamanıza yardımcı olur. Ancak kendinize sıkı davranmalısınız, özellikle modayı ve muhteşem ev dekorunu seven tarafınıza. Uyabileceğiniz bir bütçe belirleyin, ancak isyan etmemeniz için birkaç şımartma ekleyin!


http://www.ankaramasasi.com/haber/2102347/29-eylul-2023-gunluk-burc-yorumlari
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (1)

Yorumunuz İletilmiştir.
Williammow
29 Eylül 2023, 08:51
[url=https://asapmarkets.org]asapmarkets.org [/url] Market Asap Darknet onion darknet asap Law enforcement agencies around the world have been targeting the darknet market in an attempt to disrupt illegal activities. They employ various techniques such as infiltration, surveillance, and the arrest of high-profile vendors. Authorities also work closely with international partners to share intelligence and combat transnational criminal organizations operating on the darknet market.