Elon Musk: 2024’te TEKNOFEST’e katılıp yatırım fırsatlarını görüşeceğim

Tesla ve SpaceX'in CEO’su (Üst Yöneticisi) Elon Musk, "Gelecek yıl Teknofest'e bizzat katılmayı ve Türkiye'deki yatırım fırsatlarını görüşmeyi dört gözle bekliyorum" dedi.
Mevlüt Peker
|
29 Eylül 2023, Cuma - 19:51
Elon Musk: 2024’te TEKNOFEST’e katılıp yatırım fırsatlarını görüşeceğim

Tesla ve SpaceX'in başında bulunan Elon Musk, Türkiye'nin teknoloji ve inovasyon alanındaki öncü etkinliği TEKNOFEST'e katılmak için sabırsızlandığını belirtti.

Musk, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, TEKNOFEST'te gerçekleşen etkinliklere dair bir videoyu takipçileriyle paylaştı ve etkinlikte yarışan tüm ekiplere övgüler yağdırdı.

Ünlü girişimci, TEKNOFEST'e katılım davetini ileten Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a minnettarlığını dile getirerek, "Türkiye'de potansiyel yatırım olanaklarını değerlendirmek ve TEKNOFEST'te yer almak için heyecanlıyım." dedi.

Hatırlanacağı üzere, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Birleşmiş Milletler Genel Kurulu için New York'ta bulunduğu sırada Elon Musk ile bir araya gelmişti. Bu görüşmede, Türkiye'nin uzay programı ve SpaceX ile olası iş birlikleri masaya yatırılmıştı. Erdoğan, bu kapsamda Musk'ı Türkiye'nin prestijli teknoloji etkinliği TEKNOFEST'e davet etmişti.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2102566/elon-musk-2024te-teknofeste-katilip-yatirim-firsatlarini-gorusecegim
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.