Çok Güzel Hareketler 2 yarın akşam Star'da!

Star TV'nin sevilen komedi programı Çok Güzel Hareketler 2, yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek.
Ecem Çetin
|
07 Ekim 2023, Cumartesi - 15:11
Çok Güzel Hareketler 2 yarın akşam Star'da!

Genel Sanat Yönetmenliğini Yılmaz Erdoğan’ın üstlendiği, Çok Güzel Hareketler 2  yeni bölümüyle yine izleyenleri kahkahaya boğacak. 

6 yeni skeçle ekrana gelecek olan 150. bölümün skeçleri şöyle: Kız Ruleti,  Bakış Açısı, Müşteri Hezimetleri Danışman Guzum Danışman, Alalım Arkadaşı ve Barbie ve Kenn.

Ozan E-Nabız’dan aile hekimi ile tanışıp eve çağırmıştır. Bunu duyan ev arkadaşları heyecanı ve Merve’nin yaptıkları çok güldürecek.

Hilmi ve Ayşegül evlilik hazırlıkları yapmaktadır. Hilmi Ayşegül’ü ailesinin evine getirir. Hilmi’nin ekmek almaya gitmesi ile ortalık karışır.

İbrahim ve Arda internette maç seyretmektedir. İnternetin gitmesi ile müşteri hizmetlerini ararlar. Müşteri hizmetlerine bağlanmaları ile başlarına gelmedik kalmaz.

Mustafa ve Halime sürekli kavga eder. Evlilik danışmanı oğulları Şenol’un tavsiyesine uyan Mustafa ve Halime’nin yaptıkları şaşkınlık yaratacak.

Alperen ve Umut artan kiraları yüzünden ev arkadaşı almak ister. Siteye verdikleri ilan sonucu eve talip bir çok kişi gelir. İçlerinden ev arkadaşlarını seçmek için oyunlar oynarlar.

Barbie filminden etkilenen Kenan Ken gibi giyinip Ken gibi davranmaya başlar. Bu durum mahalle de yadırgansa da ayak uydurmaya çalışanlarda olur.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2103797/cok-guzel-hareketler-2-yarin-aksam-starda
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.