Murat Köse: ​​"Ankara’nın gelmiş geçmiş en kötü belediye başkanı Mansur Yavaş"

Tatlar Arıtma Tesisi kredisi konusunda Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ​​Mansur Yavaş'ı algı yaptığı konusunda eleştiren Mamak Belediye Başkanı ve ABB AK Parti Grup Başkanvekili Murat Köse, 2023 yılı bütçesinde 3 milyar liralık yedek ödeneğin olduğunu belirterek,"​Mansur Yavaş artık bundan sonra Ankara’nın gelmiş geçmiş en kötü belediye başkanı olarak Ankara Büyükşehir tarihinde yer almaya mahkumdur" dedi.
Büşra Bayrak
|
11 Ekim 2023, Çarşamba - 20:37
Murat Köse: ​​"Ankara’nın gelmiş geçmiş en kötü belediye başkanı Mansur Yavaş"

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nin 3. birleşiminde Tatlar Arıtma Tesisi için istenilen kredi konusu tartışıldı. 

Konuya ilişkin Mamak Belediye Başkanı ve ABB AK Parti Grup Başkanvekili  Murat Köse'den de açıklama geldi. 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı sosyal medya üzerinden algı yaptığı konusunda eleştiren ABB AK Parti Grup Başkanvekili Murat Köse, 2023 yılı bütçesinde 3 milyar liralık yedek ödeneğin olduğunu belirterek," Mansur Yavaş artık bundan sonra Ankara’nın gelmiş geçmiş en kötü belediye başkanı olarak Ankara Büyükşehir tarihinde yer almaya mahkumdur" dedi. 

"Yeniymiş gibi tekrar ısıtıp getiriyorlar"

Mamak Belediye Başkanı ve ABB AK Parti Grup Başkanvekili  Murat Köse konuşmasında 10 Temmuz 2020’de 12 proje için 472 milyon liralık kredi verdiklerinin altını çizerek,"  4 yıl geçti bu kredinin üzerinden sanki yeniymiş gibi tekrar ısıtıp getiriyorlar. Halbuki o kredinin de nasıl kullanıldığını istismar edildiğini de biliyoruz." ifadelerini kullandı. 

Seçim sürecine girilmesi nedeniyle Mansur Yavaş'ın sosyal medya algısı yürüttüğünü öne süren Köse," Verdik kredileri ancak sürekli bir yerim dar hikayesi yapıyor arkadaşlar. Tabii vade doldu artık milletimizin kendilerine verdiği süre doldu ve bu aylardan itibaren yeni bir seçim sürecine girmiş oluyoruz buna rağmen halen ağlıyorlar halen vatandaşa algı ile sosyal medya üzerinden algı ile bu işleri yapmaya çalışıyorlar. " şeklinde konuştu. 

"Ankara’nın gelmiş geçmiş en kötü belediye başkanı Mansur Yavaş"

Köse konuşmasının devamında ise, 2023 yılı bütçesindeki 3 milyar lira yedek ödenek olduğunu hatırlatarak şunları kaydetti:

"Bu bahsettikleri ihtiyaçların tamamı için aslında bütçe içinde kullanacakları bir kalem var aslında. Rakamı da 3 milyar çok büyük bir rakam. Biz bu yılın başında birinci ayda 5 milyar lira asgari kredi izni verdik. Bütçede bununla ilgili bir talepleri olmuştu. Bunlar şimdi sürekli algı, sürekli yalanla kaybediyor oldukları büyükşehirle ilgili algı yapmaya çalışıyorlar. Milletimiz feraset sahibidir Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın vadesi bitmiştir. Verdiği sözlerin birebir ayrı ayrı yalan olduğu, algı ile bugüne kadar getirdiğini artık halkımız biliyor artık bu yalanlara bu algıya halkımızın tok milletimizin verdiği süre dolmuştur. Mansur Yavaş artık bundan sonra Ankara’nın gelmiş geçmiş en kötü belediye başkanı olarak Ankara Büyükşehir tarihinde yer almaya mahkumdur."

http://www.ankaramasasi.com/haber/2104552/murat-kose-ankaranin-gelmis-gecmis-en-kotu-belediye-baskani-mansur-yavas
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.